Ha egy kérdést elkönyvjelzőzök, de át teszik egy másik kategóriába, akkor úgy mutatja ki az oldal, mintha törölve lett volna, vagy átírányít az új helyére?
Szia!
A régi link nem fog működni.
Ha egy kérdést törölnek, vagy áthelyeznek, és rendelkezel a kérdés régi linkjével, akkor ha felkeresed a linket, a kategória oldalára kerülsz.
Tehát, ha mondjuk ezt a kérdést áthelyeznének a moderátorok, vagy törölnék, és én ha rákattintanék a jelenlegi linkre, akkor a következő oldalon találnám magam:
Azért vannak könyvjelzőzve, mert van vagy 3 troll itt akiknek a kérdéseit mentem, hogy ha megint belefutok a f@$zságaikban, akkor tudjam belinkelni oda a régi kérdéseiket.
Átirányít az új helyre. Most próbáltam ki, volt egy kérdés az egyéb kategóriában (házi feladat), és könyvjelzőztem. Megnézve egy kis idő után a könyvjelző már a házi feladatok kategóriában nyitja meg, pedig a benne lévő link még az Egyéb-re mutat.
Az oldal valahogy úgy működik, hogy csak a kérdés sorszáma számít, a többi utána lévő szöveg nem. Ha bármelyik link sorszámát átírod, ugyanúgy betölti azt a sorszámú kérdést ami hozzá tartozik, hiába a linkjében a szám után más szöveg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!