Amikor megfogalmazok egy kérdésben egy kritikát valamivel vagy valakivel szemben itt GYIK-on akkor az miért vált ki sokakban tagadást azonnal és miért azok reagálnak akikre nem vonatkozik a kérdés?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 11:25
1/14 anonim válasza:
Mert az emberek mindent magukra vesznek. Általábam azt gondolják, csak az lehet igazság amit ők hisznek. Nem fogadják el a sajátjukkal ellenkező véleményeket.
2/14 anonim válasza:
Nem értem. Kivel szemben fogalmazol meg kritikát?
3/14 anonim válasza:
"az vesse ra az elso kovet, ki maga buntelen" ... ezek Jezus szavai
Szoval ezert nem szeretik ha valaki kritizal, beszol vagy kioktat. Mire fol?
5/14 A kérdező kommentje:
Pl azt mondom, hogy Miért hazudnak a nők amikor hazudnak?
Már előre lehet tudni, hogy az első 3 válasz kb az, hogy ne àltalánosíts, én nem szoktam hazudni szóval ez nem igaz vagy na és a férfiak vagy hát én pont a férfiaknál tapasztaltam, hogy hazudnak.
De a kérdés az volt, hogy miért hazudnak a nők mikor hazudnak?
Akkor miért nem csak a kérdésre válaszólnak??
Ehelyett támadják már magát a kérdést is.
De ugyan ez politikai témában is.
Vagy egyéb más témákban is.
Ha zavarja a kérdés vagy nem tudja akkor miért ír?
2021. jan. 11. 14:29
6/14 anonim válasza:
Inkább kérdezz így: "Miért hazudnak azok a nők akik hazudnak, amikor hazudnak?" :)
7/14 anonim válasza:
Peldanak itt a 4-es valaszolo ... az eszebe sem jut, hogy ha valaki angol billentyuzetrol ir, akkor nincsenek ekezetek ... de beszol es kritizal :)))
8/14 anonim válasza:
#7 Légy oly kedves és szerezz be egy magyar nyelvű billentyűzetet 🙃🙂😇
9/14 anonim válasza:
nem fogok ... inkabb kepzeld oda az ekezeteket (nincs fantaziad?) :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!