Szerintetek van itt sok olyan akinek több fiókja van?
Észrevettem többször is, hogy van egy-kér arrogáns iqzéró, aki ha rád száll, és nem bírja elviselni hogy van az övén kívül más nézőpont is, jól lepontoz. Mindegy milyen választ adsz innentől, automatikusan kb. 3-an lepontoznak, ő meg csak fröcsög, mégis fel van pontozva.
Nekem kicsit gyanús, hogy nem összeállnak a hasonló mentalitásúak, mint a disznók az esőben, hanem egy ember van 3 account mögött, és bosszúhadjáratot csinál ilyenkor.
Mi a véleményetek?
Egy IP címről csak egyszer lehet értékelni, lehet mögötte akárhány tucat profil. Ahhoz meg nagyon elmebajosnak kell lenni, hogy valaki megoldja a párhuzamos profilok használatát meg még az IP cserélgetést is, néhány nyomorult dislike miatt.
Valószínűbb, hogy tényleg többen nem értenek egyet egy válasszal. Voltak, most is vannak ilyen troll/szabotázs csoportok és összefogások, akik tömeges nyomást gyakorolnak és célzottan pontoznak választípusokat fel, illetve ellenük szólókat le.
"Egy IP címről csak egyszer lehet értékelni"
Ezt jó tudni...
Öhöm. A 21. Században vagyunk. Azt észrevettem évekkel ezelőtt, hogy hivatalosan egyszer megy.
Viszont manapság mindenkinek van otthoni gépe, legalább egy okostelefonja, egy tabletje. Nem tudom mi a helyzet ha egy wifin lógnak, de pl nekem is van egy céges gép, céges telefon, magán telefon, magán gép, mind más hálózatot használ. Tehát a lehetőség adva van, csak ne vagyok ilyen elvetemült, van jobb dolgom is.
A gyanús nekem az volt, hogy adott esetben a személyeskedő értelmetlen üzenetek mind fel voltak pontozva, az enyémek meg szinte egy időben 3 felhasználótól lehúzva.
Nem lenne gyanús, ha mondjuk az enyémek vegyesek lennének, mert normális nézőpontot nem hinném hogy mindenki lehúz.
Ne ilyen politikai meg vallási vagy vegán kérdést képzelj el, ott elhiszem hogy összeállnak a fanatisták.
Szerintem ha valaki toron jön, azt kitiltják, bár nem vagyok benne biztos.
Egyébként meg a süti csak a böngészőre jó. Akkor nem volna igaz az állítás, hogy egy szavazás egy gép.
Melyik válaszod volt, jó és nem érdemelte meg a lehúzását?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!