Más is úgy érzi, hogy pl. a tudományok kategória egy ideje elkezdett minőségileg szétcsúszni, lesüllyedni?
Kíváncsi vagyok, hogy másnak is feltűnt-e. Az egy dolog, hogy sokan a kertészeti kérdéseket is a természettudományokhoz írják, vagy hogy néha pár kisiskolás ide teszi fel a "hogy nem esik le a hóld" jellegű kérdéseit, jó. De régebben azért az értelmes kérdések voltak túlsúlyban, élvezet volt olvasni némelyik kérdést és a válaszokat, most meg átment az egész egy troll játszótérbe.
Más kategóriákban is érezhető ez a tendencia?
Nemcsak a kérdések, hanem a válaszokat is szörnyűek már.
Borzasztóan lezüllött az oldal.
Most tettem fel egy teljesen normális kérdést, de már egy h-lye belekötött, h kamukérdés.
Az utóbb években összesen 1 (!) kérdésre kaptam érdemi választ, amiben túracipőt kerestem, a többinél csak hozzá nem értők okoskodtak, vagy belekötöttek nüansznyi dolgokba.
ezen az az oldalon ma a kérdezők/válaszolók kb. 95%-a idióta.
A mostani korlátozások miatt több idejük van az embereknek, és unalmukban össze-vissza teszik fel a bugyuta kérdéseket.
Olyanokat is látni, amelyeket egy-két szó megváltoztatásával 15x is kiírnak.
Ahelyett, hogy utánanéznének, olvasnának vagy valami értelmes dologgal töltenék az időt, idejárnak trollkodni.
Engem is zavar, de mit lehet tenni? A saját szegénységi bizonyítványukról tesznek tanúságot.
#6, "Most tettem fel egy teljesen normális kérdést, de már egy h-lye belekötött, h kamukérdés."
Lehet hogy láttam is, erre gondolsz? Ez egy jó példa.
"Mi az a kognitív képesség? Hogyan tudnék szerezni? ... Aszt halotam róla hogy jo. ... Venni se lehet?"
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!