Szerintetek jó, hogy el lehet rejteni a gyakorikérdéseken a felhasználó nevet?
Nyilván van előnye és hátránya is. Előnye főleg a kérdezőnek van. Ugyan a név szabadon választott, jól megválasztott névvel valaki ugyanúgy anonim tud maradni, de egy ez a nicknév már lehetőséget tud adni, hogy valakinek a különböző kérdéseit és válaszait összekötve esetleg sejteni lehessen a kilétét. (Pl. én megjeleníttetem a nevemet. Egy-egy kérdésből senki nem tudja meg, hogy ki vagyok, de ha valaki nagyon veszi az időt és a fáradságot, akkor a válaszaimban elhintett apró morzsákból nagyjából meg tud találni. De ettől én nem tartok, mert aki képes erre, az jellemzően van elég okos ahhoz, hogy nem akar visszaélni ezzel.)
Másik oldalról vannak hátrányai. Ugyan az oldal szabályai alapján minden válaszolónak a kérdésre kell válaszolni, a többi válaszoló válaszára, de sokszor ez életszerűtlen, óhatatlan és hasznos is, ha különböző álláspontot képviselő válaszolók eszmecserébe, vitába bonyolódnak. Itt viszont kimondottan kényelmetlen, hogy úgy kell szétszálazni, hogy a három „anonim” nevű, hasonló értékelésű válaszoló közül melyik melyik választ írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!