A zöld jelzésekre gondolsz a százalékokkal? Az az mutatja meg, hogy az illető hány százalékban értékel hasznosan. A szintektől is függ, hogy kinek mennyit mutat.
1. szint maximum 15%
2. maximum 30%
3. maximum 50%
4. maximum 75%
5. értelemszerűen 100% :)
4. vagyok
Bővebben a jogosultsági szintekről és a válaszértékelési hasznosságok kiszámításáról ezeknél a kérdéseknél olvashatsz bővebben:
Jogosultság:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1048145..
Hasznosság kiszámítása:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1079357..
A kérdésed arra utal, hogy rendellenességet látsz, de nem írtad meg, hogy mit?
Nagyon alaposan megnéztem a linkelt képet, de semmi különöst nem látok rajta.
A felvétel készítője vagy nem volt belépve, vagy még nem értékelte a választ; ugyanis, ott van a „Hasznos ez a válasz?” kérdés, és az erre válaszként megjelölhető ikonok.
Ami számomra eltérés a szokásostól, hogy nem az kérdés, hogy „Hasznos számodra ez a válasz?”; ugyanis asztali számítógépet használok, és ott ez olvasható. Feltételezem, hogy a felvétel telefonos használatról készült; nem tudom kipróbálni, mert nincs okostelefonom.
De, azt gondolom, hogy nem erre az eltérésre vonatkozik a kérdésed, mert ahhoz szükségtelen volt megjeleníttetned az értékeléseket.
A választ 6-an értékelték. (6 kör van.)
Mindnyájan hasznosnak értékelték. (Minden kör zöld. Ha valaki félig-meddig hasznos értékelést adott volna, a köre szürke lenne, ha pedig nem hasznos értékelést, akkor a köre piros lenne.)
Az értékelések időrendben balról jobbra sorrendben történtek, elsőként olyan értékelt, akinek abban főkategóriában, ahol a kérdés van, 69% az értékelési százaléka, hatodikként olyan, akinek abban a főkategóriában 79% az értékelési százaléka.
Nem látszik a képen, de tudható, hogy a válasznál értékelés a 3. értékelés után jelent meg. (A megjelenés feltétele, hogy a választ értékelők értékelési százalékainak összege elérje a 125%-ot. Egy értékelés után ez 69% volt, két értékelés után 69%+50%=119%, három értékelés után már 69%+50%+72%=191%.) Az értékelés megjelenésének feltételét egy válaszban írták meg, még jó régen: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__93493-m.. )
Az 1. értékelő értékelési százaléka 69% abban a főkategóriában, ahol a kérdés van.
A 2. értékelő értékelési százaléka vagy 50%, abban a főkategóriában, ahol a kérdés van, vagy magasabb, de a jogosultsági szintje 3., ezért legfeljebb 50% értékkel veszik figyelembe.
A 3. értékelő értékelési százaléka 72% abban a főkategóriában, ahol a kérdés van.
A 4. értékelő értékelési százaléka 74% abban a főkategóriában, ahol a kérdés van.
Az 5. értékelő értékelési százaléka 81% abban a főkategóriában, ahol a kérdés van.
A 6. értékelő értékelési százaléka 79% abban a főkategóriában, ahol a kérdés van.
Ezeket látom, tudom; nem találtam semmilyen elcsodálkozni valót, lehetetlenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!