Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A gyakori kérdésen az emberek...

A gyakori kérdésen az emberek többsége miért nem tud értelmes választ adni a kérdésekre?

Figyelt kérdés
Ha nem tudja a választ, akkor csak tovább kell lapozni. Minek belekötni az emberbe, hogy megmutassa milyen alacsony az értelmiségi szintje.

2020. dec. 18. 02:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"alacsony az értelmiségi szintje."

Ez az oka annak, hogy nem lapoz tovább és beléd köt.

Ez ördögi kör.

2020. dec. 18. 02:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nemcsak ezeket a kötözködősöket, hanem még azokat is "nagyon szeretem", akik odaírják, hogy nem tudják a kérdésre a választ.

Ugyanúgy semmi értelme nincs...

2020. dec. 18. 03:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én rendes vagyok🙋‍♀️🍀
2020. dec. 18. 05:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
🤭⚫
2020. dec. 18. 06:15
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Egyrészt igazad van, másrészt akkora baromságokat tudnak kérdezni egyesek, hogy az ember egyszerűen nem bírja ki, hogy le ne oltsa. Engem főleg azok bosszantanak, akiknek többe tart a kérdés kiírása, mint ha beírná a Google-ba amire kíváncsi és már meg is lenne az info. Azokat én is utálom, akik a helyesírásba kötnek bele.
2020. dec. 18. 06:53
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Engem azok idegesítenek, akik nem tudnak helyesen írni. Nyilván nem kötök bele minden apró hibába, de pl. aki képtelen helyesen leírni egy igekötős igét (és sajnos egyre több ilyen van), az kiveri nálam a biztosítékot. Általános iskola alsó tagozatos anyag, nem igaz már, hogy nem lehetett megtanulni.
2020. dec. 18. 07:28
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
07:28 ismerlek,🙋‍♀️
2020. dec. 18. 07:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanazért, amiért a való életben is.

Na meg ahogy 1-es írta.

2020. dec. 18. 08:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az emberek általános hangulat, az általános türelmetlenség, gyűlölet vetül le ebben is. Nemcsak a COVID alatt, hanem már régóta.

Amúgy a guglis kérdések nagy része olyan, hogy a kérdező inkább személyes véleményt, tapasztalatot szeretne vagy épp egyedibb problémája van.

A jó értelemben provokáló kérdéseket pedig pont, hogy várom, szerintem igen jókat lehetne csevegni, vitatkozni. Csak hát az emberekre veszélyesen erősen hat a tömeghatás és a többség csak arról és azt szeretné fújni, amit a mainstream diktál.

Azt "bírom", hogy az emberek kategóriában 1000%, hogy leszólják a "mi miatt viselkedhet így" kérdéseket. Pedig mindannyian tudjuk, hogy nem mindig lehet megkérdezni az alanytól, viszont az ember 'értelmes lény', ezért kíváncsi, illetve akár építhetné is egy jó válasz....

Nem értem, miért baj, ha valaki beleköt a helyesírásba. Ápolni kellene az anyanyelvünket annak helyes használata által.

Egyre többször látni az igekötő különírását, vagy épp egybeírását a kötőszóval, egyértelműen összetett szavak különírását. Például ahol a mozgószabályt kellene alkalmazni, azt a szóösszetételt a 99% 3 szóban írja le.

Ez sajnos sokszor csak direkt nemtörődömség, lustaság.

Ettől függetlenül nem javítom ki, mert tudom, hogy csak belém kötnének miatta, de előfordult, hogy hozzászólást/kérdést/választ a helyesírás miatt nem tudtam végigolvasni.

Szóval sokan aggresszívak, idegesek, önzők, lusták gondolkozni és csak a mainstreamet fújják.

2020. dec. 18. 09:35
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

Na! Ne! A Gy.k.-n a többség nem tud értelmes választ adni? Szégyenben maradnál, ha az állításod bizonyítani kéne.

Nekem ellentétes a tapasztalatom. A Gy.k.-n általam olvasott válaszok hatalmas többsége értelmes, hasznos, helytálló.

2020. dec. 18. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!