Miért zárnak le kérdéseket itt?
Biztosra semmit nem lehet tudni. Régen törölték az ilyen beszélgetős kérdéseket pár tíz-száz komment után, kivéve a babásodósat. Így 2020 májusáig nullához közeli az esélye hogy volt még egy 9000 válasz feletti kérdés. Május után ismét lehetett ismerkedős kérdéseket írni, ha megnézed a "jelenlegi" rekordot, ott 5 hónap alatt spameltek/floodoltak össze tizenakárhányezer választ, mert május óta nem törlik az ilyen kérdések nagy többségét (tízből egyet-kettőt).
Persze van esély arra, hogy van több hasonló kérdés is, mert vannak több ezer kommentes (számoljunk el egymillióig, szólánc és hasonló kérdések ahol percenként be lehet szemetelni több kommentet) kérdések.
Ha ezek még mindig aktívak, akkor megnyitod a kategóriákat az utolsó válasz szerint csökkenőben rendezve, és megnézed hogy a 99+-os kérdéseknél hány válasz is van. Lesznek ezres nagyságrendűek, főleg az Ismerkedés kategóriában, vagy a Humorban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
erre gondoltam :D...olvasgattam majd meglepődetm hogy lezára van
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__105458..
ennek sincs semmi értelme konkrétan és miért nem törlik? inkább spam komment szekció lett mint értelmes válasz kérdés..
Nagyjából 2012-13 óta esik az oldal látogatottsága és aktivitás, így valószínűleg mérlegeltek, és visszahoztak olyan elemeket az oldalra, ami növelheti a forgalmat. Régen tiltott volt az ismerkedés, majd volt külön alkategóriája, majd tiltva lett megint, most ismét van külön főkategóriája. Ahogy írod is, már nem törlik a spamkommentelő kérdéseket, a beszélgetőseket sem. Azokat a trollokat sem, akik megosztó és provokatív témákban tesznek fel kérdéseket, mert ezektől is pörögnek a kommentek, nő az oldalbetöltések száma, ettől értékesebb az eladható reklámfelület.
Ez az oldal sem jótékonyságól van itt, hanem hogy pénzt termeljen. Ha ez ebbe kerül, akkor ezt fogják csinálni. Valószínűleg bele van kalkulálva a veszteség, hogy minden egyes új troll miatt 2 normális felhasználót veszt az oldalt, és a színvonal meredeken zuhan emiatt, de valahol valakinek így is megéri csinálni.
Ha ki lennének takarítva itt a kamukérdezők, a provokátorok, az unalomból kérdést gyártók, akkor pangana sok kategória, a kevés aktivitás pedig még kevesebbet generálna, mert az emberek nem fogják érdemesnek találni a normális kérdésfeltevést sem, ha azokra alig érkezik válasz. Ez olyan öngerjesztő folyamat, aminek a végén egyre kevesebb és kevesebb ember használná az oldalt az egyik és másik indok miatt, míg nem érné meg fenntartani.
Aha. Mosstmár akkor világos. Köszi a válaszokat. :)
csak épp akartam ínri egy kommentet hogy kíváncsi voltam ki van itt még 2020 ban de nem egnedte pedig értitek kicsivel korábban még lehett ezért lepődtem meg :D.tudtok még ilyen kérdéseket amúgy? ahol ilyen topik jellegű lett vagy sok válasz jött? kerestem de nem találtam sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!