Miért nem vagyok még 5.ös szintű?
Figyelt kérdés
Az 5-ös szint eléréséhez szükséges feltételeket (regisztrációd legyen legalább 180 napos, válaszaid száma legyen legalább 250, stb.) már teljesítettem, de frissítéssel is csak 4-est ír. Tudom hogy most az a kérdés merül fel bennetek hogy "Komolyan? Valakit érdekel az, hogy ezen az oldalon hányas szintű" Mintha érne is valamit..." stb, de csak kíváncsiságból akarom tudni, hogy milyen az 5-ös szinten. (Mennyi időközönként írhatok ki kérdéseket [nem mintha gyakran szoktam volna], vagy mennyire számít az értékszázalékom). Esetleg csaktürelmetlen vagyok? Vagy várnom kéne valamilyen "felsőbb tisztségű emberre" (pl. adminra, moderátorra) hogy előlépjek? Kérvényezni kell? Vagy csak várnom kell még pl. napokat. Nálatok ez hogy ment? Ha lehet, szintet is írjatok.2020. dec. 8. 13:23
12/12 anonim válasza:
Mert nem tudsz szöveget értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!