Csak szerintem borzalmas a GyK pontozási rendszere?
Egyetértek veled, Kérdező.
Szerintem azon kellene változtatni, hogy az alacsony hasznossági százalékú, de segítőkész válaszlók ne essenek szintet a lepontozások miatt.
Inkább a törölt, provokáló válaszokat kellene szinteséssel büntetni.
Ezen kívül én örülnék, ha bizonyos kategóriákban nem lehetne pontozni, például politika vagy vallás rovatban, mert ott mindenki piros kezet ad annak, akivel nem ért egyet.
Szerintem is borzalmas ez a pontozásos rendszer. Ha ütközik a véleményem lepontoznak...meg persze a trollok is ott vannak.
Szerintem lehetne az, hogy csak egy bizonyos hasznossági szint után lehessen pontozni. És ha valaki visszaél ezzel, annak mondjuk tiltják ezt a funkciót, vagy csökkentenek a szintjéből.
Az utolsó vagyok.
Csak találtam egy nagyon jó példát arra, hogy mennyire szükséges lenne más pontozási rendszer, gondoltam megosztom itt, ha már erről van szó
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1082619..
┌─ Tisztelt, 4-es válasz írója! (2020. dec. 3. 15:35)
Nem értek egyet azzal, hogy az általad bemutatott esetben helyteleníthetők az értékelések.
Szavazást tett lehetővé a kérdező, és nem kért szöveges részletezést. A szavazással egyértelműen lehet válaszolni egy egyértelmű kérdésre. Egyetértve az értékelésekkel, feleslegesnek, így nem hasznosnak tartom a válaszokat.
Az nem is szerepelt a kérdésben, hogy kinek mennyi az értékelési százaléka, azt külön haszontalan volt megírniuk.
A 2-es és 3-as válasznál 4-4 „nem hasznos” értékelés van. Nem látom, hogy hasznosnak értékelted, ha te, az értékelésekkel szemben, hasznosnak tartod. És mivel az 1-es és 4-es válasznál eltérő válaszértékelési százalékúak a hasznosnak értékelők, a 4-ből legfeljebb 1 választ értékelhettél hasznosnak, ha egyáltalán értékeltél. [link] ─┘
„rohadtul nem érdemelnek lepontozást” 6 / 2020. dec. 4. 17:11
Szerinted, és vannak mások is, akik szerint, nem. Míg megint mások szerint viszont, igen. És a többség dönt.
Nem a te elvárásod szerint értékelnek a használók, hanem a saját döntésük szerint. Lehetsz ezzel „rohadtul” elégedetlen, de attól még így van.
Bocsánat kérdező, hogy elindítottam egy "vitát" a kérdésed alatt.
Mivel az a kérdés úgy szól, hogy hány százalékban adunk hasznos válaszokat, néhányan gondolták, hogy pontosan meg is írják, nem csak szavaznak.
Szerintem emiatt nem kell lepontozni senkit, hisz lényegében a kommentjükkel is válaszoltak a kérdésre.
De ez személyes vélemény.
Lehet elég lenne csak a hasznos értékelés. És esetleg nem százalékban jelenne meg akkor, hanem darabszámban, hogy hányan nyomtak hasznosat.
Talán nem is kellene az embereknek is hasznossági értékelésének lennie, csak a válaszoknak.
A googlet meg minden bizonnyal azért nem lehet ajánlani, mert ha azt használja az ember, akkor nem ezt az oldalt. Tehát lényegében az ajánlással csökkented az oldal látogatottságát. Amennyiben megfogadják a tanácsodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!