Ki látta már a GYIK ot régiben?
Figyelt kérdés
Ki látta (Waybackmachine-n) a Gyakorikérdések.hu-t? Elég régimódi, igaz most is kicsit olyan régi feeling je van (2020 nov. 11. [ha a világos mód bekapcsolva van) Képzeljétek el ha valaki 2011-2010-2009 es kérdést annak milyen lehetett az oldal. A waybackmachine-ben minden oldal megtaláható és ott visszalehet tekinteni hogy milyenek voltak az oldalak régebben, a GYIK is benne van.2020. nov. 16. 17:33
1/4 anonim válasza:
Meg fogsz lepődni, régen minden weboldal régies volt.
Sőt!
Régen az autók is régiesek voltak, a ruhák is régiesek voltak, meg úgy általában, régen minden régies volt.
Hihetetlen, nem igaz?
2/4 anonim válasza:
hány éves vagy? 12?
tudod vannak ám idősebbek is és mi láttunk sokmindent régebben.
még azt is láttam amikor még gyakori sem volt... csak egy fekete képernyő 404 felirattal
3/4 anonim válasza:
Én még azt is láttam, amikor még képernyő sem volt.
4/4 anonim válasza:
Eszerint olvastad a tegnapelőtt itt megjelent 6. választ: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1079653..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!