Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ki látta már a GYIK ot régiben?

Ki látta már a GYIK ot régiben?

Figyelt kérdés
Ki látta (Waybackmachine-n) a Gyakorikérdések.hu-t? Elég régimódi, igaz most is kicsit olyan régi feeling je van (2020 nov. 11. [ha a világos mód bekapcsolva van) Képzeljétek el ha valaki 2011-2010-2009 es kérdést annak milyen lehetett az oldal. A waybackmachine-ben minden oldal megtaláható és ott visszalehet tekinteni hogy milyenek voltak az oldalak régebben, a GYIK is benne van.

2020. nov. 16. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Meg fogsz lepődni, régen minden weboldal régies volt.

Sőt!

Régen az autók is régiesek voltak, a ruhák is régiesek voltak, meg úgy általában, régen minden régies volt.

Hihetetlen, nem igaz?

2020. nov. 16. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

hány éves vagy? 12?

tudod vannak ám idősebbek is és mi láttunk sokmindent régebben.

még azt is láttam amikor még gyakori sem volt... csak egy fekete képernyő 404 felirattal

2020. nov. 16. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Én még azt is láttam, amikor még képernyő sem volt.
2020. nov. 16. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Eszerint olvastad a tegnapelőtt itt megjelent 6. választ: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1079653..
2020. nov. 17. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!