Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Melyik a leghaszontalanabb...

Melyik a leghaszontalanabb főkategória?

Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 17:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az tényleg kéne, meg egy "konteó" alrovat.
2020. okt. 27. 10:04
 12/19 Figaro51 válasza:
Ezotéria a humor forrása!
2020. okt. 27. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:

"igenis vannak természetfeletti dolgok"

Én inkább úgy mondanám, hogy a jelenlegi tudomány számára nehezen tárgyalható dolgok.

Pont erre lenne jó az ezotéria.

Akkor, ha nem lenne tele hülyeséggel.

Amúgy tudomány foglalkozik az ezotériának csaknem minden témájával is, csak nagyon nehéz a kutatás és picik az eredmények.

2020. okt. 27. 22:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, mitől lesz egy kategória haszontalan. Mindennapi, gyakorlati szempontból az Ezotéria a leghaszontalanabb, de ha sokan írnak oda, akkor van értelme fenntartani. Inkább, mint hogy más kategóriákban kelljen transzcendenszes meg csakrás kérdéseket kerülgetni. Aminek talán felesleges külön kategória, az a "Fogyókúra",ami mehetne az Egészség, vagy Étel-italok kategóriába, illetve az "Ünnepek", ami nem olyan tág fogalomkör, hogy külön menüpont kelljen neki.
2020. okt. 28. 11:51
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Ja, és a "Humor" alkategória is felesleges, mellesleg én ott még valódi humort nem láttam.
2020. okt. 28. 11:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Az ezotériára azért írtam, hogy nem is létezhetne, mert a jelenthető kérdések között van olyan, hogy az egyértelműen kitaláció. A kérdések kétharmada ilyen.

Elviselhetőbb lenne, ha a szkeptikusokat nem ellenségnek kezelnék, és viszont. Az ő véleményük egyáltalán nem témaidegen, mint ahogyan a valláskritika is megfér a vallási rovatban.

2020. okt. 28. 12:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Én az Egyéb-Egyéb alkategóriát tartom feleslegesnek. Annyi kategória van, hogy minden témának meg lehet találni a helyét.

A Humornak sincs túl sok értelme. Ha bent tartaná a trollokat, akkor lenne, de szétszélednek az egész oldalon.

Tehát az Egyéb főkategória helyett elég lenne a GYIK.

2020. okt. 28. 21:36
 18/19 anonim ***** válasza:
jaaj deháthonnantudjuk, hogy az áltudmány alkategóriába érkező kérdések áltudományos kérdések? :)
2020. okt. 28. 21:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegyik jó valamire
2020. nov. 23. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!