Én inkább úgy mondanám, hogy a jelenlegi tudomány számára nehezen tárgyalható dolgok.
Pont erre lenne jó az ezotéria.
Akkor, ha nem lenne tele hülyeséggel.
Amúgy tudomány foglalkozik az ezotériának csaknem minden témájával is, csak nagyon nehéz a kutatás és picik az eredmények.
2020. okt. 27. 22:16
14/19 anonim válasza:
Attól függ, mitől lesz egy kategória haszontalan. Mindennapi, gyakorlati szempontból az Ezotéria a leghaszontalanabb, de ha sokan írnak oda, akkor van értelme fenntartani. Inkább, mint hogy más kategóriákban kelljen transzcendenszes meg csakrás kérdéseket kerülgetni. Aminek talán felesleges külön kategória, az a "Fogyókúra",ami mehetne az Egészség, vagy Étel-italok kategóriába, illetve az "Ünnepek", ami nem olyan tág fogalomkör, hogy külön menüpont kelljen neki.
2020. okt. 28. 11:51
15/19 anonim válasza:
Ja, és a "Humor" alkategória is felesleges, mellesleg én ott még valódi humort nem láttam.
2020. okt. 28. 11:52
16/19 anonim válasza:
Az ezotériára azért írtam, hogy nem is létezhetne, mert a jelenthető kérdések között van olyan, hogy az egyértelműen kitaláció. A kérdések kétharmada ilyen.
Elviselhetőbb lenne, ha a szkeptikusokat nem ellenségnek kezelnék, és viszont. Az ő véleményük egyáltalán nem témaidegen, mint ahogyan a valláskritika is megfér a vallási rovatban.
2020. okt. 28. 12:01
17/19 anonim válasza:
Én az Egyéb-Egyéb alkategóriát tartom feleslegesnek. Annyi kategória van, hogy minden témának meg lehet találni a helyét.
A Humornak sincs túl sok értelme. Ha bent tartaná a trollokat, akkor lenne, de szétszélednek az egész oldalon.
Tehát az Egyéb főkategória helyett elég lenne a GYIK.
2020. okt. 28. 21:36
18/19 anonim válasza:
jaaj deháthonnantudjuk, hogy az áltudmány alkategóriába érkező kérdések áltudományos kérdések? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!