Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit teszel azért, hogy a...

Mit teszel azért, hogy a kategória ranglistán előbbre juss?

Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Válaszolok a kérdésekre.
2020. szept. 25. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Semmit, szarok a ranglistákra. Nem is tudom, hogy működnek, nem is érdekel.
2020. szept. 25. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Én se tudom hogy működik, nem is érdekel. Én mindig leírom a véleményemet, ha ez nem tetszik másnak lehet lepontozni, nem érdekel.
2020. szept. 25. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
97%

Semmit, nem foglalkozom ezzel.

Ha van olyan kérdés, aminél tudok esetleg segíteni, akkor válaszolok, és ennyi.

2020. szept. 25. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

Restellem, de személyes példámmal nem tudlak segíteni, ugyanis én még ranglistát sem találok.

Azt hittem, hogy a májusi változtatáskor történt ilyen átnevezés, de nem. És sehol, senkinél sem látok rangot.

Azért azt viccesnek találnám, ha például a kérdés után odaírná valaki, hogy én csak egy gy.k. alhadnagy vagyok, így nagy megtiszteltetésnek tartanám, ha gy.k. főtisztek is áldoznának arra drága idejükből, hogy tisztánlátásukkal, tudásukkal segítsenek.

Vagy, bocsánatáért esdeklem nagytiszteletű gy.k. főherceg úr, amiért egy rang nélküli személyekből álló kormány hatályos rendelete alapján vitatom ma reggel megjelent becses válaszát, de, engedelmével, eltérést vélek felfedezni abban…

Ha a toplistára gondoltál, én az örökkévalóságnak írok. Mit nekem egy illékony, kérész életű 30 napos lista? Különösen, egy kategóriában? Miért nem mindegyikben?

De, komolyan, szerinted mit lehet külön tenni azért, hogy valaki előbbre kerüljön a 30 napos kategória - vagy bármelyik más - toplistán? Persze, a fő kérdés az, hogy egyáltalán miért?

2020. szept. 25. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Benyalok ezerrel.
2020. szept. 27. 08:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!