Volt már olyan,hogy magatokra ismertetek egy Gyakori kérdéseken kiírt történetben?
Figyelt kérdés
Egyszer olvastam itt évekkel ezelőtt egy kérdést egy megcsalásos ügy kapcsán és a történet kísértetiesen hasonlított az akkori párom és az én magánéletem néhány részletére.
Nem kérdeztem rá, de gyanakodtam rá, hogy ő írta ki, és van egy nője a hátam mögött. Aztán szakítottunk de nem emiatt.
Veletek megesett már ilyesmi? XD
2020. szept. 20. 23:33
1/4 anonim válasza:
Nem, én nem írok ki magánéleti kérdéseket
2/4 anonim válasza:
Velem nem történt ilyesmi. De kérdezz rá az a biztos.
3/4 anonim válasza:
Nem, de olyan már volt hogy egy válaszban felismertem hogy egy ismerősömről beszélnek. Névkérdés volt a gyerekvállalásban és a válaszoló leírta a barátnője fiainak neveit. Mind a háromnak 2-2 keresztneve van és az összes név viszonylag ritka, meg ugye ennek mennyi az esélye hogy 6 név ilyen kombinációban megegyezzen.
Ez nem az az eset mint a két lányom van, Hanna és Jázmin :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!