Miért törlik itt a regisztrációt?
Miért törlik itt a regisztrációt?
Reggel óta próbálok beregisztrálni, több email címről, mindig törölték. Semmi sértőt vagy bántót nem írtam és volt olyan is mikor egyetlen karaktert sem tudtam beírni, mert előbb törölték.
Értem én hogy tilos újraregisztrálni, de mondjuk az elsőt miért?
Az oldalt úgy hirdették, amit máshol nem mertél itt megkérdezheted, látok is egészen durva kérdéseket és válaszokat is. Ennek ellenére engem aki annyit nem ír menj már arrébb kell korlátozni?
Miért?
EZ AZ EGYETLEN KIÍRT KÉRDÉSEM ÉS VÁLASZT SEM ÍRTAM SEHOVÁ! MÉGIS TÖRÖLNI FOGNAK!
Semmi mást azon kívül amit itt látsz sehová nem írtam! Semmilyen válasz vagy indoklást senkitől sem kapok miért!
Valószínűleg IP bant kaptál, ennyi a történet.
Az IP mellett még mást is figyel az oldal (ezeket nem részletezem, mert segítség lenne a trolloknak).
Lehet hogy késik egy kicsit a rendszer mire felismeri IP-ről hogy visszaregisztráltál, és csak később tilt.
Ezeket a tiltásokat nem emberek végzik, hanem egy szoftver. Illetve amit írtam más tényezők (adatok) is hozzájárulnak a tiltáshoz.
Ha úgy érzed nem volt jogos a ban, akkor ezzel kapcsolatban írj email-t. Válasz pedig vagy érkezik vagy nem. Általában 1-2 nap is eltelik mire válaszolnak.
"Ha úgy érzed nem volt jogos a ban, akkor ezzel kapcsolatban írj email-t. "
Úgy érzem és írtam is. Kösz hogy válaszoltál legalább ennyivel is többet tudok. Most nem is a trolloknak segítünk de mit tilos itt, vodafonos netről regisztrálni vagy linuxot használni vagy windowst, mi az ami tilos? :)
"Ezeket a tiltásokat nem emberek végzik. Válasz pedig vagy érkezik vagy nem."
Tök barátságos oldal. Nekem tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!