Csak szerintem lenne jó ha a kérdezőket is lehetne pontozni?
Figyelt kérdés
Szerintem mindannyian voltunk mar úgy, hogy egy annyira buta, idegesítő kérdezővel találkoztunk hogy reflexből ranyomtuk volna a lepontozast.2020. aug. 30. 01:11
1/7 anonim válasza:
Nem lenne értelme, mivel egy kérdés hasznossága nem értékelhető objektív szempontból.
2/7 anonim válasza:
Szerintem amúgy a le fel pontozás a hülyeség. Persze van amikor kell de pl olyan kérdéseknél hogy hogy hívják az állatotokat felesleges és ott se lehet megítélni hogy jó e valász.
3/7 anonim válasza:
Az baj, hogy a kérdés és a válasz is egyén függő.
Hiába kulturáltan és kedvesen mondod el valakinek a véleményed, ha őszintén írod, akkor lepontoznak sok esetben.
Na most ha mondjuk egy 14 éves megkérdezi, hogy hogyan kell védekezni, azt is lepontoznak valószínűleg, mondván "ja persze, kamu, mindenki tudja"
4/7 anonim válasza:
Alapból sok troll miatt is rossz lehet. Max csak szerintem a humorban lévő kérdéseket lehetne pontozni az által hogy vicces e vagy sem.
5/7 anonim válasza:
Szerintem rossz ötlet. Sokan tesznek fel komoly lelki kérdéseket, sokan meg még ilyesmire is lepontozást tennének trollkodásból. Az szerintem nagyon rosszul esne a kérdezőnek.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a kérdést nem, de a kérdező hozzászólásait nem ártana! Időnként bicskanyitogatóan tudnak beszólogatni a válaszolóknak, ha nem az elképzelésük szerinti a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!