Örültök hogy a 3-as szintet elértétek? Hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
Én nagyon örülök! Trollok és olvasási tudatlanok féljetek!2020. aug. 24. 16:41
1/9 belapus válasza:
Sajnos nem tudom, milyen érzés lehet, mert egyből az 5-ösbe soroltak.
3/9 A kérdező kommentje:
Jaja. De a 3as tól már van feljelentést. Jó mi? :D
2020. aug. 24. 17:11
4/9 anonim válasza:
Tök jó,most gyúrhatok 25kérdésre😬
5/9 anonim válasza:
5-s szinten vagyok és az a max szint. És a 3-mas az közepes jó is meg rossz is ez a haladás.
6/9 anonim válasza:
Amikor én bejelentkeztem ide nem nagyon értettem még semmihez azt sem tudtam mi az a 3as szint meg ilyenek :D
7/9 anonim válasza:
Én még akkor regisztráltam, amikor még nem voltak szintek, amikor először észrevettem, hogy van szint, 4-es voltam, még most is az vagyok, még kell vagy 110 válasz pluszba, vagy még plusz 28 kérdés, hogy 5-ös legyek. Amúgy biztos örültem volna a 3. szintnek.
8/9 A kérdező kommentje:
Adtam egy zöld pontot neked, mert azért volt ez a válasz is hasznos, mert megtudtam pár infót tőled :)
2020. aug. 26. 00:34
9/9 anonim válasza:
Ja amúgy igen én is akkor regisztráltam mikor még nem volt de az új oldal elején sem értettem semmit
#6os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!