Miért írja ezt bejelentkezésnél?
Figyelt kérdés
Itt a gyk-n amikor ma be akartam lépni azt írta: regisztrációd törölve lett. Ez mitől lehet? És hogy lehet megoldani? Most regisztráltam egy másik email címemmel azzal írok. Egyébként a kérdéseknél ott vannak a válaszaim amiket írtam szóval nem lehet hogy törölve lett a regisztrációm2020. aug. 10. 22:17
12/15 anonim válasza:
Az nem jelent semmit ha a válaszaid&kérdésed marad. Az ugyanúgy mindenkinél megmarad ha R.Ját törlik, másrészt azért is mivel hasznosak lehetnek! De az illegális szabályszegési kérdést vagy választ publikálsz fel azt persze hogy törlik. De ha te túl sok szabályszegett kérdést választ teszel fel akkor törölnek.
14/15 anonim válasza:
Időközben ezt a fiókomat lekorlátoztál szóval egy másikról írok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!