Csináltam egy másik GYIK profilt személyes okok miatt. Hogyan tudnám a régi profilomról a fontosabb kérdéseket átrakni az új profilomra?
Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha azok a válaszok eltűnnének, még jól jöhetnek.
Hogyan kezelhetném sajátomként azokat a kérdéseket ezen a profilon?
Ha törlöm a régi profilt, akkor a kérdések is törlődni fognak?
2020. aug. 3. 11:39
1/12 anonim válasza:
A kérdések nem törlődnek. Ezzel maximum figyelt kérdésnek tudod beállítani.
2/12 anonim válasza:
Már az új profil készítése is szabályzatba ütközik!
3/12 qkker1 válasza:
Megnyitod a régi profillal a kérdéseket
kilépsz
belépsz az új profillal
bejelölöd figyelt kérdésnek az összeset!
Kicsit macerás, de működik.
4/12 A kérdező kommentje:
#1, #3, köszönöm szépen! 😊
#2, a szabályzatban úgy van, hogy TILTÁS után tilos új regisztrációt csinálni. Engem nem tiltottak, szeretném a régit törölni. Ennyi.
2020. aug. 3. 12:47
5/12 qkker1 válasza:
Másik lehetőség, hogy mindegyiket elmented böngészőben könyvjelzőnek, és akkor nem kell minden profilváltoztatáskor egyesével megnyitni.
6/12 anonim válasza:
Tiltás után tilos újat csinálni? 😀és ezt hogyan ellenőrzik?
7/12 A kérdező kommentje:
#6-os, na ez jó kérdés, ezen már én is gondolkodtam! 😂
Köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 3. 13:29
8/12 anonim válasza:
Akkor is tilos újat csinálni, ha még létezik a régi.
9/12 anonim válasza:
#8➡️jó, tegyük fel, hogy tilos! és akkor mivan? ez nem rád tartozik, majd ha a moderátorokat zavarja, akkor ők tesznek valamit az ügyben. neked ehhez semmi közöd, felesleges itt pattognod, amúgy is inkább védd meg a statisztikádat, és ne írj több választ!
10/12 A kérdező kommentje:
#9, köszönöm! 😊
2020. aug. 4. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!