Mit gondoltok a gyakori kérdések új texturajáról?
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 20:24
A kérdező szavazást indított:
Nekem jobban tetszik az új dizájn
A régi egyértelműen jobb volt...
31 szavazat
1/9 anonim válasza:
A régi jobb volt: tetszett az üzenetjelző piros megjelenítése, a mostaninál a "Kérdéseid" kategória alatt megjelenő számokat választhatóvá tenném a beállításoknál, tehát, hogy megjelenjen-e, vagy sem. Az "Ismerkedés" kategória jó, hogy van, a tartalma azonban rajtunk, felhasználókon múlik.
2/9 MBbpg válasza:
A régi karakteresebb volt, de most már az újhoz is hozzászoktam, annyira nem rossz, mint amennyire az elején annak tűnt
3/9 A kérdező kommentje:
Ja, a régi szerintem is jobb volt.
HA EZT BÁRMELYIK MODERÁTOR OLVASSA, LEGYEN BŰNTUDATA :C
2020. júl. 30. 20:36
4/9 MBbpg válasza:
Legalább a régi színek visszaállítására rakhatnának egy opciót, én már annyival beérném :D
5/9 A kérdező kommentje:
#4 Igen, az mondjuk jó lenne
2020. júl. 30. 20:42
6/9 anonim válasza:
Elején nem tetszett, mostmár megszoktam, ezt kell szeretni. Először azt hittem,hogy nem töltött be rendesen az oldal és azért ilyen :D
7/9 anonim válasza:
most azt se látom hogy nekem meg másoknak hány százaléka van, meg itt ez a szavazósdi ami tök jó dolog de ahogy kinéz, az egy vicc ha én engedélyeztem ezt volna, a sárga földig süllyednék szégyenembe, de ez itt teljesen rendben van:D
8/9 anonim válasza:
Egy xar let.
És ez a kinézet már közel nem lesz olyan karakteres, és azonnal felismerhető mint a régi.
#régenmindenjobbvolt
9/9 anonim válasza:
Az új azért jobb, mert kapsz értesítéseket és telefonról is könnyebb kezelni. Illetve van szavazási lehetőség is. Sokkal átláthatóbb a válaszok hasznossága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!