Nem rossz, de hiányolom a javítás lehetőségét, a kérdés-válasz jelentése esetén az indoklás funkciót - bár igaz, van olyan, hogy más miatt problémás a válasz-kérdés. Egyszer valaki javasolta, hogy csak a hasznos gomb maradjon, és akkor nem lehet lepontozni másokat, és nekem akkor valami miatt egy ideig tényleg csak a zöld pipa (hasznos válasz) gombom volt, és azt hittem bevezették, de nem. Talán ezt érdemes lenne mégis megfontolni.
Tulajdonképp megszoktam - viszonylag gyorsan - az új kinézetet, és a funkciókat.
2020. júl. 20. 06:41
2/11 belapus válasza:
Számomra határozottan pozitív irányúak a változások.
2020. júl. 20. 06:42
3/11 anonim válasza:
Nekem az probléma, hogy ha a válaszírás kezdete és az elküldés gomb megnyomása között elmegy a net, akkor a kapcsolat helyreállítása után se megy el a válasz. A réginél ez simán ment. A többi dolog nem zavar, kicsit csicsásnak érzem az új kinézetet, de a régi se volt semmi...
2020. júl. 20. 07:09
4/11 anonim válasza:
Megszoktuk.
2020. júl. 20. 07:20
5/11 anonim válasza:
Elmegy, bár szebb nem lett.
Ami viszont kifejezetten zavar, az az, hogy eltűnt a dátum a "Megválaszoltjaid" és a "Saját kérdéseid" rovatban - vagyis tippelgetnem kell, hogy érkezett-e már új reakció, mióta utoljára jártam az adott témában.
2020. júl. 20. 07:54
6/11 anonim válasza:
Utolsó, kék számmal jelzi, ha egy adott kérdésre érkezett új válasz.
2020. júl. 20. 08:10
7/11 anonim válasza:
Sokan kérték vissza a régit az elején és már senki se kéri vissza mert elfelejtették és megszokták én is megszoktam már az újat nekem se tetszett az elején
2020. júl. 20. 08:39
8/11 anonim válasza:
Megszoktam, mar nem is emlekszem milyen volt a regi 🤪
2020. júl. 20. 09:32
9/11 anonim válasza:
Sajnos a betűk még mindig rosszak benne, és túl fényes, a jelentéseket meg nagyon lekorlátozták - a többit meg lehet szokni. Van benne, ami jobb lett.
2020. júl. 20. 11:40
10/11 anonim válasza:
"kék számmal jelzi, ha egy adott kérdésre érkezett új válasz."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!