Megéri bekapcsolni az állnevemet itt? Vagy inkább legyen titkos? Nektek hogy van beállítva és miért?
400 kérdés??? 😱
Az szép (Bár kissé szomorú is, de) elismerésem 😎
A kérdésrepediga válasz:
Ha kint van a neved és sok kérdésed van, lehet egy kisebb pillanatnyi követőtáborod, de idővel sajnos többen utálnak majd mint szeretnek...
Szóval igen, jobb a névtelenség. 🌈
Nálam addig volt a valódi nevem rövidítését tartalmazó becenév, amíg egy kérdésre olyan választ adtam, ami troll uraknak nagyon nem tetszett. Ezután szépen, módszeresen elkezdték korábbi válaszaim nagy mennyiségben lepontozni.
Hogy mennyire erkölcsös vagy jellemes ez a módszer, azt mindenki maga döntse el. Egy biztos: villámgyorsan titkosítottam a nevemet. Egy témakörben az ember akár egyszeri véleménye nyomán évek munkáját tehetik tönkre. Korábban 80% feletti voltam, utána hetek alatt leesett 18%-ra. Azóta ismét 70% felett van a nívószint. Na ekkor tanultam meg a leckét, hogy idióták ellen csak a névtelenség nyugodt ereje segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!