Töröljem a profilom?
Megszegtem a szabályzatba foglaltakat és emiatt lelkiismeret furdalásom van. Kaptam figyelmeztetést. Van egyébként egy másik profilom is. Viszont törölni szeretném a profilom, de valami visszahúz. Van itt egy társaság akik nagyon megszerettek és én is őket.
És ha újra megszegem akaratlanul a szabályokat és tiltanak csak rossz lesz nekik, mert nem fogják tudni, miért tűntem el.
Szörnyen érzem magam.
Szerintetek töröljem a profilom?
Ne töröld. Vannak olyanok akiknek az a szórakozása hogy provokálnak vagy mindenkit sorban lepontoznak, hetente akár többször kitiltják őket és mégis visszaregisztrálnak évek óta egy szikrányi lelkiismeret-furdalás nélkül.
Elkövettél egy hibát, tanultál belőle, ettől nem leszel sem megbélyegzett, sem tűrt ember az oldalon. Mindenki hibázik, de a többség törekszik arra, hogy kétszer ne csinálja ugyanazt. Ha benned ez a szándék megvan, akkor nincs értelme hátad fordítani vagy menekülni, mert azt hiszed hogy téged itt személyesen bármilyen hátrány fog érni. Senki nem tudja ki vagy, a napi több száz vagy ezer jelentés és moderálás között is csak porszem a sivatagban. Kicsit túlreagálod te is a történteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!