Fel merted volna tenni a legeslegelső kérdést gyakorikerdesek.hu-n?
Figyelt kérdés
Csak mert gondolom amikor az oldalt alapították még nem voltak rajta kérdések, ezért valakinek fel jellett tennie az elsőt...#első #Merted volna
2020. jún. 19. 14:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Csak azért szavazok, hogy több pontom legyen, és előrébb kerüljek a toplistán
Ki az a hü£¥€ aki azért szavaz, hogy több pontja legyen, és amúgy is, ki nézi a gyk-s toplistát?
32 szavazat
1/3 anonim válasza:
Igen.
Azt nem tudom, hogy ki az a hülye, aki csak azért szavaz, hogy több pontja legyen!
Szerintem nem sokat ér a szavazás, mivel vannak olyanok, akik sportot űznek abból, hogy leszavazzanak embereket.
2/3 anonim válasza:
Egy kipróbálatlan oldalon, ahol ki tudja, mi lesz, milyen válaszokat kapok... Nekem nem ment volna.
De általában semmi újban, ismeretlenben nem szeretek első lenni, szóval ez nem meglepő.
3/3 anonim válasza:
Most, hogy így mondod megnézem a top listát. Amúgy szerintem nincs olyan hogy valaki 100 %-ban ad hasznos választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!