Az új rendszer hála, talán kevesebb lett a troll? Mit gondoltok?
Talán...
de aki van, azt nehezebb megrendszabályozni.
Ugyanannyi.
Sőt én kiírtam egy normális kérdést, törölték mondván, nem lehetett megtudni mi a kérdés...
Én meg LOL miaf*sz...
Aztán itt van véletlenszerű példának ez a baromság: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Na ezt a kérdést jelentse aki tudja, és küldje el a francba a "kérdezőt".
FONTOS!! MINNÉL DURVÁBBAN!!!
Ez a bombanős idióta stílusa, évek óta írja ki a hülyeségeit, és hiba tiltják ki, mindig visszajön. Erről beszéltem a 4-es kommentben. Egy random unatkozó Pistike - főleg hogy most nincs iskola - lehet kiír egy-két hülye kérdést és törlik, a többség feladja, mert látja hogy nem hagyják. De akinél pszichésen nincsenek rendben a dolgok, és még kitiltani sem lehet őket véglegesen, azok ellen semmi nem véd.
Attól hogy megváltoztatták 15 év után a design-t, az oldal még mindig ugyanazon az elavult alapon nyugszik. A csak IP alapú tiltás semmit nem ér, van olyan troll akinek párhuzamosan van mondjuk 5 fiókja is regisztrálva, és ha egyet tiltanak akkor rögtön átlép a másikba és abból folytatja, közben meg IP-t vált és megkerülte az egész tiltási rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!