Miért mondják itt gyik-on a rosszakaró provokáló emberek hogy kamu kérdés troll kérdés?
Miért mondják szinte minden kérdésre ami hihetetlenül hangzik hogy troll kérdés kamu kérdés?
Pl ha egy lány kérdez a szexről és mondja ő szereti a szexet akkor egyből jönnek a provokáló emberek és mondjál hogy kamu kérdés troll kérdés ,de miért vannak ilyen uszító net harcosok?
Mert sok az olyan tapasztalat, ami beigazolja hogy kamu kérdésekről van szó.
Persze hogy az emberek egy idő után már szkeptikusan állnak a kérdésekhez. Főleg olyan mint én, aki már vagy 10 éve használja az oldalt.
Láttam már annyi kamu kérdést, hogy megbecsülni sem tudom a számát.
Bár egyébként könnyen kiszűrhető mi a kamu, a dörzsöltek hamar észreveszik a jeleket.
2/4, szerintem azért, mert lehet, hogy sértő a véleményed, esetleg olyan szavakat használsz, amiket sértőnek vélhetnek.
MEg sok kérdésnél nem véleményt, hanem választ várnak. Egy vélemény is lehet off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!