Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért mondják itt gyik-on a...

Miért mondják itt gyik-on a rosszakaró provokáló emberek hogy kamu kérdés troll kérdés?

Figyelt kérdés

Miért mondják szinte minden kérdésre ami hihetetlenül hangzik hogy troll kérdés kamu kérdés?

Pl ha egy lány kérdez a szexről és mondja ő szereti a szexet akkor egyből jönnek a provokáló emberek és mondjál hogy kamu kérdés troll kérdés ,de miért vannak ilyen uszító net harcosok?

2020. jún. 11. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Mindig is voltak, mindig is lesznek. Ne akadj fenn rajtuk.
2020. jún. 11. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Én azt bírom leírom őszinte véleményemet egy 1000x feltett kérdésnél és egyből jelentik és törlik a válaszomat, mert nem képesek elfogadni az igazságot.
2020. jún. 11. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Mert sok az olyan tapasztalat, ami beigazolja hogy kamu kérdésekről van szó.

Persze hogy az emberek egy idő után már szkeptikusan állnak a kérdésekhez. Főleg olyan mint én, aki már vagy 10 éve használja az oldalt.

Láttam már annyi kamu kérdést, hogy megbecsülni sem tudom a számát.

Bár egyébként könnyen kiszűrhető mi a kamu, a dörzsöltek hamar észreveszik a jeleket.

2020. jún. 13. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Hármas, ha tudnál pár jelet írni, azt megköszönném :)
2020. jún. 14. 00:23
 5/5 anonim ***** válasza:

2/4, szerintem azért, mert lehet, hogy sértő a véleményed, esetleg olyan szavakat használsz, amiket sértőnek vélhetnek.

MEg sok kérdésnél nem véleményt, hanem választ várnak. Egy vélemény is lehet off.

2020. aug. 2. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!