Irt Gyk-n miért van ennyi troll?
Nem csak a kérdezőt szólják meg, de sokszor azt is, aki segíteni akar. Sőt: szándékos hülyeséget írnak.
Néha pedig folyik a kioktatás, ahelyett, hogy segítő szándékkal szólnának hozzá. Te és én mindezt (és amit felsoroltál) otrombának, rossznak, trollkodásnak gondoljuk, aki troll, az nem így ítéli meg. Ő szórakozik.
Abban leli örömét, hogy "majd ő megmondja a tutit", vagy elbagatellizálja, elhumorizálja az egész kérdés válaszát.
Néha valóban viccnek, tréfának tűnik a kérdés, amit feltesznek - pláne troll kérdések is vannak -, de akkor is (szerintem) illene úgy válaszolni, ahogy a probléma megkövetelné.
#5:
Ebben igazad van, de mivel kategóriánként vagyunk értékelve, ezért akad olyan kategória, ahova ritkán szólunk hozzá, és emiatt lehet ott egy, vagy két pipa az értékelés. Ettől még mondhatunk nagyon hasznos dolgokat is, de
ezek szerint, több fenntartással fogadják, mint egyébként.
Más kategóriában négy-négy és fél pipánk lehet, ott akkor jobban elfogadják amit javasolunk.
Azért, mert valakinek valamelyik ritkán látogatott kategóriában 1-2 pipája van, még adhat hasznos tanácsokat.
Tudom, nem kéne foglalkozni vele, és van, amikor túl is lépek rajta, sőt alkalmazom a görgess tovább szabályt, hogy ne idegesítsem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!