Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hibát találtam. Tudom is...

Hibát találtam. Tudom is miért. Ismét megbűntetnek, ha ide írom ki?

Figyelt kérdés

Hiba Ténye : Az új hozzászólás érkezett jelzés, a kis piros felkiáltójel akkor is ott van, ha nincs új hozzászólás kérdéshez.

Analízis : A törölt valaszok esetén jön elő ez a jelenség.

Megoldási ötletek: 1) külön lekezelni a hiba okát (pro ez profi megoldás, az okot szünteti meg, később sem jelent gondot, con: sokáig tart és kicsi a hozama) 2) Bevezetni egy gombot, hogy "mindent olvasottnak jelöl" / "értesítések törlése". (pro: 1xű megoldás, könnyű megvalósítani, a fejlesztés másra is hasznos, con : más értesítést is törölhet - ami egyszerre pro és con érv is)

Nos.

Máskor ilyenért a fejemet szegte már a oldal. Vajon most is megteszi, vagy tudják értelmezni a segítséget és a kérést?

#javítás #karbantartás #MrJiggles a karbantartó
2020. máj. 30. 11:26
A kérdező szavazást indított:
Ki kéne tiltani téged
Aki törölt választ írt, megérdemli
Anyukád sosem szeretett?
Nem hülyeség, de azért adnék egy warningot
Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter
14 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pöttyre kattintasz, törölheted az új jelzést, ami megoldás ilyen speckó események esetén. A menüben is kattinthatsz rá, így az összeset törlöd, vagy a kérdés előtt is (a kérdés megnyitása nélkül) kattinthatsz rá és törölheted.
2020. máj. 30. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Addig mutat piros jelzést a mobil felület (gondolom erről szól a kérdés), amíg a "kérdéseid" alatt lévő 5 behúzott kategóriában van új tartalom. Ha nem érkezett új hozzászólás, de a másik 4-ben van új tartalom, akkor is jelezni fogja a felkiáltójellel. Ezért nem kizárólag a kommentekhez van köze a jelzésnek.
2020. máj. 30. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van mindent olvasottnak jelöl gomb. Klikkelj az értesítésekre!
2020. máj. 30. 11:38
 4/6 A kérdező kommentje:

#1 wow köszi. Már meg is van.

Ez egy csoda!

2020. máj. 30. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
Ha pedig hibát találsz, azt illik nem publikálni, hanem a szolgáltatónak jelezni emailben. Azért biztos nem bántanak.
2020. máj. 30. 12:39
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Na jelentkezzen, aki szerint a weboldalakon talált hibákat nem hasznos emailben direkt a szolgáltatónak jelezni.

Már ha elég bátor hozzá.

Nem nézem ki belőletek.

2020. máj. 30. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!