Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak nekem sötétedett be...

Csak nekem sötétedett be oldalt az oldal?

Figyelt kérdés
[link]
2020. máj. 29. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16%

Be van állítva az oldal maximális szélessége (csak tudnám, minek), és ami ezen kívül van, az sötét.

1 sor kell csak kijavítani.

Szerintem valaki itt azt a feladatot kapta, hogy rontsa el egy kicsit az oldal kinézetét.

2020. máj. 29. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb így. Az újitás legelején össze volt mosódva minden mindennel, így legalább végre kontrasztosabb meg átláthatóbb.
2020. máj. 29. 21:46
 13/14 tabaki ***** válasza:
80%

@12:

Hááát... Szerinted mindehhez érdemben hozzájárult a két szélső sötétszürke sáv? Nem, mintha különösebben zavarna, de a kezdeti problémák megoldásában minden egyéb változtatásnak érhetőbb volt a jelentősége. Ennek talán csak annyi, hogy középre terelje a figyelmet az oldalsó nagy üres felületekről. Nekem ez nem hiányzott, de ám legyen.

2020. máj. 30. 22:44
 14/14 anonim ***** válasza:
21%

Nem igazán értem, hogy miért csinálták ezt az egészet.

Telefonon vagy normál képernyőn nincsen semmilyen hatása.

Széles képernyőn viszont szűkre veszi az oldalt.

Értelme?

Egy nagy nulla?

De dolgozni azt kellett vele.

2020. máj. 30. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!