Ha már ilyen gagyi színvonalra rontották a GyK új kinézetét, legalább kaphatnánk annyi könnyítést, hogy ezt a szemkiverős hóvakságot okozó hátteret sötétre lehessen állítani, mint pl. a Youtube-nál? ? ?
You-nál ez egyetlen kattintás a bejelentkezés melletti beállítások lehetőségeknél.
Tehát nem valami szivárványos bzirózsaszín meg UVnarancsszínű csicsára, gondoltam, hanem arra a funkcióra, hogy akkor se folyjon ki a szemem, ha több időt töltök az oldalon. Baromira drága lenne egy ilyen funkciót is életbe léptetni?
Vagy egyszerűen csak nem gondoltak rá?
Én is írtam a modiknak ez miatt, és azt írták vissza, hogy még a fejlesztések folynak.
Még lesznek módosítások és még várják a véleményeket /javaslatokat.
És valószínű, hogy lesz sötétre állítható háttér is.Addig is kérik a türelmem...
Remélem, hogy hamarosan lesz...:)
Mindenképpen pasztell-és melegebb színeket/árnyalatokat is válasszatok, és akár kontrasztos megjelenítés lehetőséggel is. Az általánosan megszokott fekete, a military-zöld és a szürke több árnyalata nagy segítség volt eddig is.
Szóval lehetőleg semmi olyan szemgyilkos verziót, amit szrt pl. a Skype csinált!
pl. Az nCore-nál is van olyan lehetőség, aminek használata esetén elboldogul még az is, aki +9-es dioptriával mellett is nehezen lát.
Köszi, ha ilyesmire is figyeltek.
Jól van, fiúk, pedzitek már! Ha továbbra is rugalmasan fogadjátok a kritikát és több stílus-, illetve "smink"-lehetőséget adtok (mint pl. teszi azt a VLC is), az sokat lendít a megítéléseteken mindenképpen. Talán még "vendégforgalom" számán is. Tisztább, láthatóbb, kontrasztosabb értelmezhetőbb ikonok...stb! Összecsiszolódunk és csak egy kis igényesség, odafigyelés kell hozzá, nem kemény tízmilliók!
Üdv nektek, további szépet és tartalmasat: hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!