Másnak is 45 percenként lehet mostmár kérdéseket feltenni?
Kedd óta, mióta megváltozott az oldal kinézete, azóta 45 percenként lehet kérdést feltenni, azelőtt 30 percenként lehetett.
Ez mindenkinek így lett, hogy 45 percenként lehet kérdést feltenni vagy van valami jogosultsági szint és az alapján?
Valami ilyet olvastam.
A nevem mellett jóval arébb a jobb oldalon 3 van irva.
Ehhez nem értek, hogy ez jó vagy rossz szintnek számít, azt sem tudom hány szint van. Elég gyakran használom az oldalt, de ez eddig nem volt.
Sőt azt is észrevettem, hogy nem jelzi, hogy a válaszadó hány %-ban hasznos válaszoló csak annyit, hogy ha valaki le vagy fel pontoz egy választ, akkor a válasz hány%-ban hasznosnsk tűnik.
Első szinten: 2 óránként
Második szinten: 1 óránként
Harmadik szinten: 45 percenként
Negyedik szinten: 30 percenként
Ötödik szinten: 15 percenként
Egyébként a 3-as szint középérték, mert összesen 5 szint van és mindhez vannak különböző jogosultságok, ha megfelelsz az elvárásoknak (ezt arra a számra kattintva nézheted meg bővebben)
A saját válaszadási és értékelési hasznosságodat megnézheted a "Toplistás helyezéseid"-nél. Mások válaszadási hasznosságát a neve (vagy anonim) meletti 5 pipából láthatod megközelítőleg. Annyira ad pontos válaszokat amennyi pipa ott zöld.
Egy pipa értelemszerűen 20%.
vagyis akinek 5 pipából 3 és fél zöld,
Az 70% körülien ad "helyes" válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!