Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Másnak is 45 percenként lehet...

Másnak is 45 percenként lehet mostmár kérdéseket feltenni?

Figyelt kérdés

Kedd óta, mióta megváltozott az oldal kinézete, azóta 45 percenként lehet kérdést feltenni, azelőtt 30 percenként lehetett.

Ez mindenkinek így lett, hogy 45 percenként lehet kérdést feltenni vagy van valami jogosultsági szint és az alapján?

Valami ilyet olvastam.

2020. máj. 17. 14:31
 1/9 GyakoryKrisztina ***** válasza:
100%
Nekem is, de ez a szinttől változik!
2020. máj. 17. 14:39
 2/9 GyakoryKrisztina ***** válasza:
100%
A 4. Fokozattól lehet 30p ként kérdést kiírni!
2020. máj. 17. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Minél többet használod az oldalt, annál magasabb szintre tudsz lépni. Az a kis szám a neved mellett azt jelzi, most éppen hogy állsz. Ha arra kattintasz meg tudod nézni mi kell ahhoz, hogy szintet lépj és ezzel több jogosultságod legyen.
2020. máj. 17. 14:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 15 percenként.
2020. máj. 17. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más a szintje miatt
2020. máj. 17. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5. szinten 15 percenként lehet kérdést kiírni.
2020. máj. 17. 15:12
 7/9 A kérdező kommentje:

A nevem mellett jóval arébb a jobb oldalon 3 van irva.

Ehhez nem értek, hogy ez jó vagy rossz szintnek számít, azt sem tudom hány szint van. Elég gyakran használom az oldalt, de ez eddig nem volt.

Sőt azt is észrevettem, hogy nem jelzi, hogy a válaszadó hány %-ban hasznos válaszoló csak annyit, hogy ha valaki le vagy fel pontoz egy választ, akkor a válasz hány%-ban hasznosnsk tűnik.

2020. máj. 17. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Első szinten: 2 óránként

Második szinten: 1 óránként

Harmadik szinten: 45 percenként

Negyedik szinten: 30 percenként

Ötödik szinten: 15 percenként

2020. máj. 17. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a 3-as szint középérték, mert összesen 5 szint van és mindhez vannak különböző jogosultságok, ha megfelelsz az elvárásoknak (ezt arra a számra kattintva nézheted meg bővebben)

A saját válaszadási és értékelési hasznosságodat megnézheted a "Toplistás helyezéseid"-nél. Mások válaszadási hasznosságát a neve (vagy anonim) meletti 5 pipából láthatod megközelítőleg. Annyira ad pontos válaszokat amennyi pipa ott zöld.

Egy pipa értelemszerűen 20%.

vagyis akinek 5 pipából 3 és fél zöld,

Az 70% körülien ad "helyes" válaszokat.

2020. máj. 17. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!