Meddig hagyják még ezt a förtelmes dizájnt? Amíg el nem pártol minden felhasználó?
Ez nekem is eszembe jutott...
Egyébként, a felhasználókról jutott eszembe. Mintha mostanság kevesen válaszolnának, kevesebben lennének az oldalon. Ez a változás miatt lehet?
Szerintem meg kifejezetten nevetséges az a logó a bal felső sarokban.
A kérdéshez és a 2-es válaszhoz: nincs ilyen csökkenés.
Lásd: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1048469.. 7-es választ (2020. máj. 16. 01:27).
Régóta látogatom az oldalt, tetszik a változtatás, sokkal vidámabb a küllem; nem beszélve a nagyon tetsző, hasznos újításokról. Nem az ízlésem, hanem a szemem van az erősen világos felület ellen; de írtak itt saját színezési lehetőségről, amit informatikához nem is konyítóként is meg tudtam valósítani.
Ahogy látom, tisztelt kérdező, a "förtelmes dizájn" ellenére, te sem pártoltál el.
Már egész tűrhetően néz ki az oldal, de még mindig rongálja a szemet. Ezen lehetne segíteni?
Kézzel nem lehet jól átszínezni, akkor minden egyforma lesz.
A betűk is rosszul olvashatók.
Egyszerű: kérjük a régi betűtípust vissza.
Kérjük a régi színeket vissza.
Ezek lehetnek választhatók is, csak keveset kell programozni hozzá.
Kérjük azt, hogy egy kérdést lehessen legalább 3-szor jelenteni.
lehet vele többféle probléma is, és olyan is előfordul, hogy a jelentés ellenére sem javítják, teljesen egyértelmű esetekben.
Kicsit nagyobb válaszablak sem ártana.
A többi változtatás nagyjából rendben van.
9
De nekem ez a betűtípus jobban tetszik.
Szerintem meg ne jelentgessünk, a kérdés maradjon az ami, akár problémás -valaki szerint-, akár nem.
A válaszablak is rendben van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!