Elégedett vagy a moderátorok munkájával?
11/24 A kérdező kommentje:
Hát azért a csúnya válaszokat vagy épp haszontalan vagy problémásakat törölni kell! Én azt is jelentem ha valaki cseszegetésből ír valamit! Mert akkor a következő az FAIL sorozat lesz!
De ez nevetséges. Figyelj ide 1 picit. Hányszor láttál már olyat, hogy az életben vagy sorozatban/filmben pont egy velős logikus érv amihez 1-2káromkodás is erősen közrejátszott billentett helyre valakit?
Nem, nem vagyok elégedett, hogy a b@rom szó miatt vagy a buta szó miatt törlik a kommentemet és utána a kérdező elvan magával, hogy most jól meg adtam neki. Nyilván törölni kell azokat a kommenteket, amik csak bzdmegolásokból állnak és semmi értelmük, de az olyanoknál ahol látszik a logikus felépítés, nehogy-már csak azért töröljék, mert odarakta a butácska szót vagy ilyesmi, ez egy őrültség. Nem vagyok elégedett ezt kell, hogy mondjam.
2010. júl. 30. 15:04
Én egyszer elég csúnya összetűzésbe keveredtem velük, le is tiltottak, de aztán írtam nekik egy emberséges és udvarias hangnemű emailt, megbeszéltük, ők is tisztába lettek, hogy nem vagyok spammer, csak hiszek abban, amit sokhelyre beírtam és feloldották a tiltást. Kölcsönösen minden jót kívánva egymásnak - köszöntünk el és azóta is aktív a státuszom.
2010. júl. 31. 16:46
14/24 A kérdező kommentje:
Szükséges rossz. Ha nem lennének, nagyon kocsmai lenne a színvonal. De szerintem is gyakran túl szigorúak vagy félreértik a helyzetet.
2010. júl. 31. 21:54
16/24 A kérdező kommentje:
ritkán de megesik! Észre vettem XD
Szerintem is túl szigorúak, mióta lehet jelenteni, többször is kitörölték a válaszomat. Ja és nem vagyok elégedett azzal, hogy csomó kérdést kitörölnek, ami amúgy jó kérdés lenne, viszont nem törlik a 2012-s kérdéseket...
2010. aug. 2. 11:12
18/24 A kérdező kommentje:
A moderátorok törlik mivel a kérdezőnek vagy a bejelentőnek nem tetszik a válasz! Szóval a moderátorok csak szót fogadnak!
Igen, viszont akkoris helytelennek tartom, hogy csupán azért, mert valaki más véleményen van, feljelenti a válaszomat és kitörölteti...na de mindegy, hülyék az emberek ;D
2010. aug. 2. 12:04
A moderátorok csak szót-fogadnak? LOL
Tehát aki az egyik politikai párt oldalán van az bejelenti a másikat és azt törlik? Ekkora hülyeséget még soha életemben nem halottam.
2010. aug. 2. 13:02
Kapcsolódó kérdések: