Tetszik az “ új gyakori kérdések?
Vegyes. Van ami tetszik és van ami nem annyira.
Ami tetszik:
-Lehet szavazást is kiírni (ez akkor lenne igazi ha korábbi kérdéseknél is hozzá lehetne adni, de így is király, ennek nagyon örülök, jó ötlet volt).
-Külön anime/manga kategória: na nem azért mert nekem kell, pont ellenkezőleg, eddig meg tudtam őrülni hogy teleszemetelik ilyen idétlen kérdésekkel a filmes, meg több másik kategóriát, most legalább van egy gyűjtő, már most érezhetően kellemesebb pl. a filmes témakört látogatni, kevesebb az értelmetlen sallang kérdés.
Az oldal dizájnja viszont fura. Nem mondom hogy rossz, meg szerintem nem is elavult (a régi elavultabb volt), de régit megszoktam több év alatt, ezt több napja nem tudom valamiért. De talán majd idővel.
Még ezt a százalékos izét nem tudom értelmezni azóta se, talán ez zavar leginkább. De végülis kit izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!