Szavaznátok arra, hogy a régi vagy új háttér a jobb a Gyíkon? Régi, vagy új?
Figyelt kérdés
2020. máj. 13. 15:29
A kérdező szavazást indított:
Régi
Új
95 szavazat
1/13 anonim válasza:
Kérni kell a modiktól tegyék jobbá , vakít a fehér háttér bárhogy állítom , vil.szürke jobb lenne .
2/13 A kérdező kommentje:
Hol lehet egyáltalán állítani?
2020. máj. 13. 15:47
3/13 anonim válasza:
Egyértelműen régi. Két perce ülök a gépnél, de már most olyan, mintha már legalább 5 órát ültem volna egyhuzamban.
Gyorsan be is zárom, mert van még egyetemi feladat, amit gépen kell megcsinálni.
4/13 anonim válasza:
*mármint, rögtön a Gyakorira jöttem
5/13 Gyakorikerdesek.hu válasza:
Készül egy sötétebb színséma is, türelmeteket kérjük.
2020. máj. 13. 16:16
6/13 anonim válasza:
Nem kérdés hogy a régi..ez az új katasztrófa.Csak azt nem tudom hogy az oldal üzemeltetői miért nem kérdezték meg a felhasználókat az új felülettel és az új funkciókkal kapcsolatban...?Szeretnétek-e vagy nem,kipróbálás után jó ez az egész újítás vagy álljunk vissza a régire?Véleményem szerint ez lett volna az ésszerű és fair a felhasználókkal szemben,nem pedig egyik napról a másikra az arcunkba tolni ezt a rettenetet,másrészt azt sem értem hogy ami évek óta jól működik miért kell felesleges dolgokkal pillanatok alatt elrontani..Nem a kérdésekhez kellene a felesleges szavazás funkció hanem a régi vagy az új felület közötti választásról egy szavazás és a felhasználók választása szerint dönteni.
7/13 anonim válasza:
Régi sokkal jobb volt színek szempontjából.
Viszont jó látni, hogy a fejlesztők olvassák a felhasználók véleményeit és próbálják korrigálni a kinézetet.
8/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Az lenne a jó, ha a sötétebb sémáról kapnánk értesítést is, mert akinek most saját séma van beállítva, az nem fogja észrevenni.
Azt kérhetjük, hogy a karakterkészletet állítsák vissza?
Vagy oldják meg a vastag betűket, ahogy már régen kértük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!