Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » 5. szinten vagyok. Mi alapján...

5. szinten vagyok. Mi alapján jelennek meg a pipák a válaszolóknál? Van, akinél nincs, a magamét sem látom akkor sem,ha 100%-ban hasznost adtam.

Figyelt kérdés

2020. máj. 13. 13:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Akkor még egy kérdésem lenne: ti látjátok a saját pipáitokat a válaszotoknál?
2020. máj. 13. 14:57
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem látjuk a saját pipákat.
2020. máj. 13. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Állítólag a pipák száma kategóriánként változnak, attól függően, hogy az adott kategóriában mennyire hasznos válaszokat adsz. Nekem - azt mondták tegnap, mert másnak megmondtam, cserébe elárulta az enyémet is -, hogy ebben a kategóriában 4.5 pipa.
2020. máj. 13. 15:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Így már világos. Köszi szépen! Tehát ha valaki kíváncsi a sajátjára, azt nem láthatja. Ez nekem nem túl szimpatikus, hogy sutyiban kell kérdezősködni.:)
2020. máj. 13. 15:11
 15/18 sadam87 ***** válasza:
92%

Ha pl. (Dhromeon) inkognitó módban lépsz be az oldalra (nyilván bejelentkezés nélkül), és keresel egy saját választ, akkor meg tudod nézni. Egyébként a válasz hasznosság alapján számítja, amit viszont meg tudsz nézni (a toplistánál) saját magadnak. (Másét cserébe már nem, ami mondjuk fura.) Én arra tippelek, úgy adja meg a pipák számát, hogy annyi fél pipa, ahányszor a válasz hasznossága (%-ban) osztható 10-el (a maradék nélküli eredményt nézve csak) +1. (De csak a sajátom alapján tudok következtetni.)

Ez alapján akinek pl. 4,5 pipája van, annak a válasz hasznossága 80% és 89% között van. (A fentebb írtak alapján lehet, hogy az adott kategória válasz hasznossága számít.)

2020. máj. 13. 16:12
 16/18 MBbpg ***** válasza:
91%
Tuti hogy csak az adott kategória számít, én bejelentkezés nélkül csekkoltam két különböző kategóriában lévő válaszom, az egyik 3 pipa, a másik 4 és fél
2020. máj. 13. 16:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Eddig ez eszembe sem jutott, hogy "kívülről" nézzem meg a saját válaszom. Ez sem megoldás, remélem, változtatnak rajta, mert ez így nemgyerebe, mert az emberek többsége kíváncsi, hogy akinek válaszol, annak segített-e a válaszadással, vagy sem...
2020. máj. 13. 22:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon vicces. Megnéztem magam kívülről. Tényleg ott vannak a pipáim felül. Abban a bizonyos kategóriában, amire pl. ma válaszoltam többek között.
2020. máj. 13. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!