Jó, hogy nem látszanak a %-ok?
Semmi gond :)
Abban igazad van, hogy kis arányban használjuk mi vakok az oldalt, tehát egyértelmű, hogy nem hozzánk igazodnak. Nem is megreklamáltam, csak válaszoltam a kérdésedre.
Az emojikat felolvassa a képernyőolvasó. Látó számára követhetetlen, hogy mit tudunk felolvastatni és mit nem. Sokszor számunkra is kiszámíthatatlan. A felülettől függ, mi hogy van leprogramozva.
Ha valaki vak, hogyan tud rákattintani a válasz küldésére, jó helyre navigálni az egérrel, új oldalra lépni, stb?
Én ezt komolyan nem tudom elképzelni.
Azt sejtettem, meg írtátok is, hogy a gép felolvassa. De minden apró vackot? Mert ha arra gondolok, hogy néha egy honlapról ki akarok másolni valamit, amin több hasábban vannak a dolgok, akkor másol mindent mindenhova, reklámmal, mindennel együtt. Szóval nem tudom, hogyan lép oda valaki, hogy megnézze a saját kérdéseit, a megválaszolt kérdéseit, mert egy felolvasás önmagában nem elég, hogy az itt éppen kattintható 50 dologból kiválassza, hogy mire akar kattintani. Ahhoz navigálni kell, amit szerintem szóval nem lehet.
26/ Számomra is elképzelhetetlen. No meg a helyesírás. Nekem muszáj ellenőriznem, mert mindig félrepötyögök, de ő hogyan tudja ellenőrizni??:OO
Nem akarok előítéletes lenni, de az írása alapján nem tudom úgy elképzelni, mint egy vak embert.
Kérdező, tőlem is megkérdezheted ám, itt vagyok. :D
Vissza lehet olvastatni amit leírtam.
Hogy nem tudsz vakként elképzelni, azt csak kösz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!