Mi a franc történt itt ezen az oldalon?
Hosszú évek óta használom az oldalt. Talán úgy 2009-2010 óta.
Sose volt semmi baj vele, mindig rendben volt, még a legegyszerűbb Linux disztribúción is a legprimitívebb, idejétmúlt webböngészőn is kivétel nélkül betöltött, ugyan azzal a kinézettel.
Most meg éjnek éjjelén ez a nyomi kinézet fogad:
Ki a frász gányolta szét ezt az oldalt?! ='( ='(
Ha ez most nem egy hiba, véletlen, rémálom vagy hasonló..... akkor itt csúnya világ lesz!!
(Mint ami pl. a CocaCola-val volt anno)
Nekem a fehérrel nincs bajom. Ez az elsődleges trend. Hiába extrém gyors ma már minden eszközön a netezés a korábbi évekhez képest, a divat és a praktikum a minimalista külső felé tolódik el. A mostanában igazi profik által fejlesztett oldalak mind fehérek., és semmi csicsa.
Erre ez nem mondható el, mert ezek az árnyékolt dobozok nagyon csúnyák.
Jó ötlet, ha a kedvencek. Jó, hogy jelzi, ha a kedvenceknél új válasz vagy kérdés van. Jó, hogy jelzi, ha a kérdésemre válasz érkezett, vagy olyanra, amihez hozzászóltam.
De ha ezt nem tudom kilőni, akkor mindig ott lesz a felkiáltójel.
Szóval, ha látom ezt a jelzést, de nem érdekel, vagy nem mindegyik érdekel, akkor marad a felkiáltójel örök időkig.
Valaki nagyon jól írta egy másik kérdésnél: Olyan rideg lett az oldal, mint egy orvosi rendelő. 5 perc használat után már fáj a fejem és a szemem ettől a világos designtól. Rideg, barátságtalan, igénytelen, összetákolt valami...
Az a logo a sarokban... Ki a fene engedhette ezt?!
A gond az, hogy én nem is tudom használni az oldalt, mert 5 perc használat után elkezd nagyon fájni a szemem.
Próbáltam a dark modeot chromeban, úgy egy fokkal jobb, de úgy sem az igazi, plusz mindig lehet állítani, ha az oldalra jövök.
Amúgy még telefonon sokkal átláthatatlanabb, mint gépen.
Le van véve minimumra a fényerőm, be van állítva a kékfényszűrő, de majd kifolyik a szemem.
De hogy tudnánk elérni? Szerintem látják a modik, hogy kb mindenki utálja az új kinézetet, de nem hiszem, hogy vissza fogják állítani.
Nekem már ez oldal nem ugyanaz, olyan mintha megszűnt volna az eredeti és lenne helye egy gagyi utánzat.
Pedig 8 éve rendszeresen használtam és nagyon szerettem :(
Borzalmas csalódás volt az oldal, mikor megláttam. Szintén ráfrissítettem én is, azt hittem nem töltött be jól.
Nem is értem, hogy ezért fizettek valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!