Ki szerint hányinger még az új kinézet?
Szerintem borzasztóan néz ki, giccsesen steril és bántó a szemnek. És én ezt olyanként mondom, aki azért nézett amerikaiasan giccsparádé-végű (vagy látványú) filmeket, sorozatokat és hozzászokott, de még így is szörnyűnek tartom az új felületet. Szem- és fejfájást, illetve hányingert vált ki belőlem.
A régi ennél csilliárd-billió fényévekkel jobb volt!
Itt egyedül az új funkciók jönnek be, de minden más egy rossz vicc.
A hatszázazik ilyen kérdés meg már rohadt unalmas. A kérdésre - ha megengeded - egy böszme idézettel válaszolnék:
„El lehet menni"
Gyurcsány Ferenc
Most már azért sokat javítottak rajta.
Ha még beállítják a háttérszínt, és visszaállítják a régi karakterkészletet, egész olvasható lesz.
Az oldal indulása óta vagyok itt, nagyon megszoktam a régit. A mostani iszonyat tré. "Giccsesen steril"- ez a jó kifejezés!
Persze, hogy nem vagyunk kötelesek használni, ha nem tetszik valami, csakhogy itt nem a funkciók nem tetszenek, hanem ez a migrénokozó, retinaégető design. Ha pedig azért nem tud valaki itt maradni, mert az igénytelen külsőtől hányingere támad, az bizony nem a felhasználó hibája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!