Nekem nagyon tetszik ez az új szavazási lehetőség, de így hogy nem látszik, hogy melyik válaszra mennyien nyomtak, nem sok értelmét látom. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 20:19
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek. Nekem is tetszik, de jó lenne ha lehetne látni, hogy mire, mennyien szavaztak...
Nem értek egyet. Szerintem jó így, ahogyan van.
Szerintem nem kéne ez a szavazási funkció egyáltalán!
Más a véleményem, mindjárt leírom kommentben.
55 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ráviszed az egeret és akkor kiírja, vagy F12 és megnézed. Bár tény, hogy egyszerűbb lenne, ha ki lenne írva.
2/8 anonim válasza:
Nekem tetszik így az oldal, semmit se rontottak el.
3/8 anonim válasza:
Számítógépen látszik. Csak telefonon nem.
4/8 anonim válasza:
Látszik és ez szerintem egyszerű és hasznos.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az új infót, nem tudtam hogy pc-ről látszik...
Nekem most csak telefonom van. Hiába nyomkodom, nem írja ki... Gondolom, akkor telefonról másnak sem.
2020. máj. 12. 20:36
6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy most pl. Puffin böngészőből dekstop siteban megpróbáltam rávinni az "egeret", de okostelón így sem látszik... :/
2020. máj. 12. 20:51
7/8 Clay Morrow válasza:
Hát igen, ez még nagyon béta verzió... PC-n ráviszed az egeret és szavazat helyett választ ír, ami szerintem nem igen helytálló.
8/8 anonim válasza:
Nekem sem látszik telón. Én egyelőre abban sem vagyok biztos, hogy veszi a szavazatom. Kijelölni ki tudom amire szeretnék, de nincs egy küldés vagy szavazás gomb, amivel végülis leokézom. Nekem kérdéses, hogy így egyáltalán veszi-e? Hogy csak a megjelölés már egy szavazat? Ha mondjuk félrenyomom, akkor mindkettőre szavaztam? Ilyenek...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!