Hogy tudom a régi színeket visszaállítani az oldalon, ez
a mostani szörnyű?
Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 18:49
1/10 anonim válasza:
Sajnos nem lehet. Viszont reménykedjünk, hogy a sok panasz meghozza a várt hatást, és visszaállítják a régit.
2020. máj. 12. 18:50
2/10 A kérdező kommentje:
Au... Ez nem jó hír.
2020. máj. 12. 18:52
3/10 anonim válasza:
Finomhangolás valószínűleg lesz még, színekkel babrálás, de visszaállítás az kizárt. Valószínűleg ráköltöttek egy csomó pénzt vagy időt - még ha ez most viszonylagos is, hogy megérte-e, ilyen szempontból úgyse fognak visszalépni. Pár évvel ezelőtt is volt változás, mikor a kategóriák dobozai tűntek el a főoldalról, akkor is ment a háborgás, aztán mindenki megszokta végül.
2020. máj. 12. 18:58
4/10 anonim válasza:
Sok jó funkció van, hogy mutatják rögtön a hasonló kérdéseket kérdéskiírásnál, mintha változott volna ez, tetszik a szavazásos dolog is, viszont ez a téma nagyon átláthatatlan. Nem baj az újítás, de remélem kicsit finomítanak még rajta
2020. máj. 12. 19:02
5/10 anonim válasza:
A háttér és a kérdés-válaszdoboz nagyon összeolvad, nincs keret, emiatt is nehezen átlátható. Remélem kapnak még építő jellegű kritikákat, és változtatnak még
2020. máj. 12. 19:03
6/10 anonim válasza:
"Valószínűleg ráköltöttek egy csomó pénzt vagy időt"
Jóindulatú vagy, de a magam részéről, ha én igényesen akarok valamit elkészíteni és abba pénzt/energiát/időt fektetek, akkor nem ilyen lesz az eredmény.
2020. máj. 12. 19:13
7/10 anonim válasza:
"Valószínűleg ráköltöttek egy csomó pénzt vagy időt"
Gyanús, hogy ezt egy diák csinálta nekik, szívességből, vagy pedig valahonnan szereztek ingyenes sablont.
Ezzel együtt azért valamit javítottak rajta azóta. De a keretek tényleg nagyon hiányoznak, meg a rendes színek is.
Ez a cérnavékony betű, ahogy írom a választ, szintén alig olvasható.
2020. máj. 12. 20:15
8/10 anonim válasza:
Ezen kívül fölösleges minden egyes válasznál kiírni az összes válasz számát, és jobb lenne, ha 'anonim' helyett "válaszoló" lenne, az is a zöld pipák után.
Magyarok vagyunk, vagy mi a szösz...
2020. máj. 12. 21:42
9/10 anonim válasza:
Szinte hihetetlen, de összesen csak KETTŐ sort kellene kitörölni a CSS file-ból, és egészen normálisan nézne ki az oldal:
font-family: sans-serif;
background-color: #fafafa;
Az üzemeltetőknek ezt a két sort kellene kivenni, és akkor mindenki a saját gépén beállított betűtípussal és háttérszínnel látná ezt az oldalt.
1 perc munkával rengeteg elégedett ember lenne itt hirtelen.
Persze mindenki megcsinálhatja ezt magának is, de az sajnos fusi, és a másik embernek meg nem segít.
2020. máj. 12. 22:56
10/10 anonim válasza:
"Gyanús, hogy ezt egy diák csinálta nekik, szívességből, vagy pedig valahonnan szereztek ingyenes sablont."
Ebben az a pláne hogy én diák vagyok s jobbat csináltam magamnak, pedig még CSS-t se tanultam. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!