Hogy Tetszik nektek a GYK új arca ?
Figyelt kérdés
Egyáltalán tetszik jónak tartjátok a változást!?#fejlesztés #Új dising
2020. máj. 12. 17:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
43 szavazat
2/12 A kérdező kommentje:
Nekem picit fura ..
De azért egy Chat felületet hozhattak volna h könnyebb legyen a kommunikáció
Vagy képcsatoló funkciót h ne kelljen a linkekkel bajlódni
2020. máj. 12. 17:58
3/12 anonim válasza:
Őszintén a régi design jobb volt és a funkciók is. Én a régi dolgokat szeretem, kár volt megújítani. Legalább ez a oldal retro volt.
4/12 anonim válasza:
Nem eleg modern szerintem. Tokre ugy nez ki, mintha valami 2009es design lenne es 16ezres szinarnyalatot megjeleniteni kepes regi kijelzokre lenne optimalizalva. Raadasul mobilon atlathatatlan kb.
7/12 anonim válasza:
Elég ratyi. A kérdések sorrendje telefonon full összevisszás. Nem a legfrissebb van felül. Elég kaki....
8/12 A kérdező kommentje:
Én is mobilról vagyok
Egy csépért káosz uralkodik
2020. máj. 12. 18:04
9/12 anonim válasza:
Van pár hasznos új funkció, lehet jobb lett volna ütemezetten bevezetni, illetve jobban kommunikálni a felhasználók felé (nem csak Fb-n), de már megtörtént.
A színeken még állíthatnának, nem túl kontrasztos a válaszmező túlságosan összefolyik a háttérrel.
10/12 anonim válasza:
Meg kell meg szokni.
Viszont sokkal eroteljesebb kontraszt kene. Igy kb keresni kell, mit irt a kerdezo, vagy mit irtam en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!