Melyik kategóriában legmagasabb a %-od és szerinted miért?
Az ételek és italokban, illetve a számítástechnikában, pedig nem is emlékszem, mikor írtam azokba bármikor is utoljára.
Úgy 10 évvel ezelőtt ránéztem a kategória toplistákra, akkor éppen vezettem a közoktatás tanfolyamokat, de az utóbbi években nem igazán gyakorizok aktívan, csak pár naponta nézek fel.
Nem csak egy % van? Összesen, együtt minden kategória?
Bár ezen az új kinézeten még nem igazodom el, ha mégis van több.
Lehet ezt tudni?
Úgy látom, csak azok a kategóriák láthatók, amelyeknél az elmúlt 30 napban összegyűlt 0-tól eltérő összpontszám. Válaszadási % (igaz, nem csak 30 napra, hanem a teljes „életútra” vonatkozóan) csak ezeknél látható.
Lehet, hogy valaki régebben, mint 30 nap, adott egy választ olyan kategóriában, amit nem szokott látogatni, és kapott rá 100%-ot; akkor ott most ennyi; de nem látszik. Vagy, aktív volt valamelyik kategóriában, magas százalékot ért el, de már nem látogatja; régóta semmiféle pontot nem kap ott; nem látható.
Szórakozás - 97%
A könyvek miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!