Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy tetszik ez az új stílus...

Anonymus070225 kérdése:

Hogy tetszik ez az új stílus a Gyakori Kérdésekben?

Figyelt kérdés

Nektek mennyire tetszik?

Az előző jobb volt?

2020. máj. 12. 15:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Nem a szívem csücske... érdekes, de nem igazán. Az újítások közül mi jó, mi rossz. A szintek egyszerre érdekesek és baromságok. Értelmetlen.

Az jó, szerintem, hogy nincs törlés vagy válasz megváltoztatása funkció. A legtöbb komment eltűnne, ha mindenki törölhetné azt, amire mondjuk beszóltak neki, mert ő is beszólt valakinek. Meg úgy az egész furán nézne ki, ha eltűnne az egyik hozzászólás, aztán a fene se tudja, mire reagáltak.

2020. máj. 12. 16:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Máshova is beírtam már, nem ismételném magamat, ugyanakkor bízom benne, h lesz folyománya annak, ha többen több helyen képviseltetjük magunkat. :D

Ideje volt már az újításnak, de nem így. Ilyen vakító fehér színt nem társít senki a weboldalához, mert kifolyik tőle a felhasználó szeme. A fejléc bocsánat, de borzalmas. Baloldalt a régi fejléc lett benyomorítva (aránytalanul átskálázva), mellette pixeltenger ikonokkal. A szürke és halványkék színek tetszenek, de ezek a rikító neonzöld gombócok iszonyatosak. Nemcsak a szemnek volt kellemesebb, de a névtelen válaszolókat is sokkal könnyebb volt 1-1 válasz alatt megkülönböztetni a kijelzett %-ukkal. Meg eleve, ha már a százalékok eltűntek, miért kell ennyire arcunkba tolni, ki mennyi gombóccal (jogosultsággal) rendelkezik? Azt sem értem, aki anonim, azt minek kellett anonimnak elnevezni? Van 1-2 hasznos újítás, mint a szavazás pl., de az összkép nagyon félresikerült és nem szakszerű munka.

2020. máj. 12. 16:17
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Borzalmas lett... valamint ez a szintezési módszer is
2020. máj. 12. 16:23
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

Botrány...

Mintha 1997-ben lennék, és valami kezdetleges internetes oldalról lenne szó.

A régi design se volt valami modern, de ezzel még inkább visszamentünk az időbe.

2020. máj. 12. 16:31
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon nem tetszik, a másik se volt szép vagy modern, de legalább használható. Azon túl, hogy, szerintem ez a dizájn ronda, nekem nagyon átláthatatlan lett, és kifolyik a szemem ettől a sok fehértől.
2020. máj. 12. 16:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a gyakori kérdések oldalt a kinézete miatt sokan felismerték (mémek stb).

Nekem személy szerint ez az újítás nagyon nem tetszik. Alig igazodok el rajta. A régit nagyon szerettem, ez most nem tetszik.

2020. máj. 12. 16:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A szavazás indítás, meg hogy jelzi melyik kérdést néztük már meg, és hogy hova érkezett új válaszunk, az tetszik. Viszont a design az borzasztó. Szerintem ezeket a régi designnal is meg lehetett volna csinálni.
2020. máj. 12. 16:44
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

Összefolynak a színek. Így nem átlátható. Remélem még ez fog változni.

Szerintem azért nem lehet látni a válaszoló %-át, mert a mostani helyzetben már lehet látni hogy ki adott pirosat vagy zöldet. Ha lehetne látni hogy X hány százalékos akkor kiderülne hogy ő szavazta le Y- t, ez pedig lehet hogy befolyásolná azt hogy a Y válaszoló zöldet vagy pirosat ad neki. Márcsak bosszúból is. Van ilyen.

Nekem is jobban tetszett amikor lehetett látni a százalékot, több haszna van mint lárni hogy ki hány százalékos volt mikor éppen szavazott. Meg is lehetett különböztetni a válaszolókat.

2020. máj. 12. 16:56
 19/21 anonim ***** válasza:
86%
Csak a szín hiányzik.
2020. máj. 12. 16:56
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

18-as: Te miről beszélsz? Most sem látni azt, hogy melyik válaszoló nyomott zöldet vagy pirosat, ahogy azt se hogy azok hány százalékosok. Mármint oké, ha rámész a százalékos karikára, előjön sok mellette, akik értékelték az adott választ. De nem tudni, melyik kicsoda. Olyan is értékelhet, aki nem írt ide választ, csak mondjuk megfigyelőként bepipálta magának a kérdésnél, hogy "Figyelt kérdés".

Egyébként nekem sem tetszik az új kinézet.

2020. máj. 17. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!