Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért változott meg a gyakori...

Miért változott meg a gyakori kérdések?

Figyelt kérdés
Olyan fura volt látni, hogy minden teljesen más. Miért csinálták ezt az üzemeltetők? Szerintem a régi sokkal jobb volt. Olyan mintha egy krumplival szerkesztették volna ezt az újat.

2020. máj. 12. 15:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Nyertél! Te vagy az első, aki ma erről kérdést ír ki :D
2020. máj. 12. 15:10
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
a facebook- on azt mondják, hogy azért, mert mindenki azt mondta nem csinálnak semmit
2020. máj. 12. 15:11
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon hányadék lett így ez a fórum, undorító, átláthatatlan:((
2020. máj. 12. 15:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg úgy voltak vele, hogy itt az ideje egy jelentősebb vérfrissítésnek. Az, hogy az eredmény olyan lett, amilyen, az már megint más kérdés.

Lehet úgy voltak vele a módosítás előtt, hogy nekik tetszik így, vagy csak simán azt gondolták, hogy "jóvan az úgy".

2020. máj. 12. 15:20
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is undorító, teljesen átláthatatlan, színek borzasztóan zavaróak. Átállítottam telefonomon, hogy ne a mobil verzióban mutassa az oldalt, de így is szörnyű, nagy kedvencem, hogy hatalmas betűvel írja, hogy : ANONIM VÁLASZA, válaszhoz meg közelítsek rá😆 érdekes régi verzióban ilyen probléma se volt
2020. máj. 12. 15:22
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
Ez az újitás nekem nem jön be
2020. máj. 12. 15:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas. Megfájdul a fejem ettől a világos tematikától.
2020. máj. 12. 15:47
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos azt kell, hogy írjam, hogy a régi oldal jobb volt. Már megint egy olyan újítás, amire semmi szükség sem volt, legalább is ahogy olvasom, másoknak sem tetszik. Tudom majd megszokjuk, de talán kérdezni kellett volna, hogy akarjuk e?
2020. máj. 12. 15:51
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Itt volt az ideje ennyi idő után változtatni, de azt mindenki döntse el maga, hogy előnyére, vagy hátrányára változott. Nekem elsőre átláthatatlannak tűnt, semmit nem találtam, hogy hol van. De szerintem idővel meg lehet szokni. ( Ha nem is rögtön, de pár nap, vagy hét alatt)
2020. máj. 12. 15:53
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Nekem sem tetszik! A régi sokkal átláthatóbb volt. Lehet, csak a megszokás, de ez nagyon borzalmas. Nem lehetne erről egy szavazás és az alapján esetleg visszacsinálni a régit?
2020. máj. 12. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!