Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Tényleg megváltoztatták az...

Tényleg megváltoztatták az oldal kinézetét?

Figyelt kérdés
Nem valami nagy ötlet volt.
2020. máj. 12. 11:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%
De legalább vissza lehetne váltani, de azt sem lehet. Ez most szerintem sokkal rosszabb, mint az előző. Én, 10.-es tanuló, aki informatikát tanul, szerintem én is meg tudtam volna szebbre csinálni a kinézetét az oldalnak 1 nap alatt, de ezek meg így elcseszték...
2020. máj. 13. 17:42
 22/25 Vinkó Márton ***** válasza:
69%
21.: Ahogy mondod
2020. máj. 13. 18:00
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Az előző nekem is szimpatikusabb volt. Aki most lép be a GYIK-re, az ezt veszi természetesnek.
2020. máj. 15. 21:13
 24/25 anonim ***** válasza:
70%
Sokkal jobb volt az előző.
2020. máj. 16. 01:03
 25/25 anonim ***** válasza:
47%

A belinkelt saját skinek alapján elmondhatjuk, hogy olyat mindenki tud csinálni, ami neki szép, de olyat, ami mindenkinek szép, még senkinek sem sikerült.

Jó, ha egy 10. osztályosnak ennyi önbizalma van, de ha megmérettetne, megismerné a való világot, ahol az embereknek különböző véleménye van az övétől. Minél több embert tekintünk, annál többféle különbözőség. Persze ettől még hiheti magáról mindenki, főleg egy ilyen fiatal ember, hogy ő képes lenne feltalálni a spanyol viaszt. :D Majd amikor felnőtté válsz, akkor megtapasztalod, hogy általában nem. :P

2020. máj. 16. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!