Másnál is olyan fura kinézetben töltődik be az oldal?
Figyelt kérdés
Kb 20 perce léptem be utoljára, akkor még a megszokott volt.2020. máj. 12. 10:50
11/23 anonim válasza:
Nekem se tetszik. Van, amikor a válasz belemegy a %-ba.
12/23 Vinkó Márton válasza:
Mindenki nevében kérem vissza a régit!
13/23 anonim válasza:
Énmagam is meglepődtem, amikor beléptem ma az oldalra. Nem tetszik ez az új design, furcsa. Főleg az előző kinézet után, ahol azért akadt eléggé szép számban sötét szín is az oldalban.
14/23 anonim válasza:
Nekem tetszik, szeretem a változást:))
Bár még szokni kell, de azért nem változott olyan sokat és még egy plusz kategóriát is kaptunk:))
15/23 anonim válasza:
2012 óta használom napi jelleggel ezt az oldalt, és épp az tetszett benne, hogy míg minden más változott, ez nem. De a végzet sajnos minden(ki)t elér. Azért a sok negatív komment láttán remélem, eszébe jut az adminoknak, hogy felajánlják a lehetőséget, hogy válasszon az ember a régi és az új kinézet között (mint ahogy pl. a Messenger-en lehet választani sötét és nem-sötét módok között). Vagy legalább tegyék vissza a kék háttért, ez a fehér nagyon zavaró!
16/23 anonim válasza:
Bizony, túl fehér a háttér. Bántja az ember szemét. Kérünk bele kéket, vagy vissza a régit!!!!
17/23 anonim válasza:
Igen, igen, a kéééék, az kell ide, sook kéék, szeretjük a kéket!!!! Lehetne az egész háttér egy kedves kék, és fehér betűk a kategória meg ilyenek és fekete, amit mi írunk:)))))))
18/23 anonim válasza:
Ezen az új valamin, nem is lehet látni a válaszolóknak hány százaléka van???
19/23 anonim válasza:
Szerintem az elsődleges baj a színválasztékkel van.
Utána megnézném milyen, mert amúgy ígéretesbek tűnik.
20/23 anonim válasza:
Próbálom beemelni a gondolatot, hogy ezt a változtatást előrelépésnek gondolja valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!