Miért létezik ez az oldal, ha nem szól másról, mint idegen emberek földbe tiprásáról?
Bármi is legyen a kérdés, minimum egy válaszoló kifejti, miért lenne érdemes a kérdezőnek inkább felkötnie magát, amiért ennyire nyomorult semmirekellő.
Vagy 20 kérdést fel akartam volna már tenni, de végig gondoltam, hogy mit kapok érte, így nem mertem.
Én ott csapatom. Vagyis trollkodok.
Kérlek kérdező sose vedd az ilyeneket magadra.
Ezen az oldalon ha tenyleg normális kérdést irsz ki es segítségre vagysz akkor is betalalnak a trollok, es a népszerű "kamu kerdes" hirdetők.
Ignorald oket, altalaban ugyis jonnek normalis válaszok.
sztem a válaszadók kb. 5-10%-a akar valóban segíteni. a maradék csak villogni akar a marha nagy tudásával, vagy kötekedni.
már csak akkor jövök fel, ha épp nincs kedvem dolgozni az irodában.
amikor meg vki felteszek egy nehéz kérdést fordítás/számtech témában, jellemzően 1-2 használható válasz jön, és általában megoldom a problémát más oldalak segítségével.
őszintén szólva azokra sem tudok haragudni, akik itt trollkodnak, mivel másra már nem is jó az oldal.
külföldi oldalakon sokkal hamarabb kapsz értelmes választ. pl. én férfi vagyok, és igyekszem minél jobban megtanulni főzni, ezért tettem fel kérdést a témában, kaptam is pár hasznos választ, de a az angol/ausztrál kajás blogokon 100x jobb tippek vannak.
Vagy ez. Vagy, hogy a kérdező hülyézi le a válaszolót.
Egyébként az oldal célja tényleg az lenne, hogy amit máshol nem mersz megkérdezni, itt névtelenül megteheded. Csak ezt nagyon sokan ki is használják, és nem a jó értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!