Ha valaki kiírja a korát, és még nincs 16 éves, feljelentitek?
Nem szoktam jelenteni. Tudom, hogy az oldal szabályzata tiltja a 16 éven aluliak regisztrációját - a GDPR miatt, ennek ellenére én azt mondom, ha valaki tényleg segítséget akar kérni valamivel kapcsolatban, és ennek okán KOMOLY kérdést tesz fel, mert valóban meg akarja tudni és fontos neki az arra érkező válasz, azt szerintem nem "illik" jelenteni, törvény ide vagy oda. Nekem ez a véleményem.
Persze ha valaki trollkodik, az más tészta - de ott az életkor sem releváns.
Helyzetfüggő. Ha a válasza tényleg hasznos vagy tényleg olya kérdez, amivel másokat is segít, akkor nemjelentem.
Azokat a 16 éven aluliak által írt kérdéseket, amiben meg se akar tudni valamit , csak könnyítene a lelkén vagy a senkinek nem hasznos kérdésfajta, mert annyit szeretne megtudni, hogy Magó néni vajon ad e neki intőt, esetleg a trollválaszokat meg jelentem.
Nem szoktam jelenteni senkit.
Nem ezért regisztráltam erre az oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!