Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy lehet -1%-ban hasznos...

Hogy lehet -1%-ban hasznos választ adni? Csak nekem jött össze? :DDD

Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Ha mindenki piros kezet nyom, akkor 0%-os lesz a válaszod.
2020. ápr. 20. 21:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Új regisztráltnál a kezdő válaszadási érték -1%, a kezdő válaszértékelési százalék 50%.

Az elérhető érték 0% - 100% tartományban van, ezen a tartományon kívüli értékkel jelölik (a 30 napos toplistában, a ponttáblázata alatt láthatja maga a felhasználó) a kezdő értéket.

Amíg nem kap átlagszámításhoz elegendő értékelést, addig ezen az értéken áll (ami csak jelölés); ez a válaszainál nem jelenik meg; nincs olyan szöveg, hogy a válaszíró x%-ban hasznos válaszokat ad.

Azt tapasztaltam, hogy többévnyi használat és évek óta állandó válaszadási százalékom ellenére, mikor több mint 30 napig nem használtam a Gy.k.-t, én is -1%-ot találtam a toplistában. De, az első válaszomnál a kialakult értékkel megjelent az, hogy hány százalékban hasznos válaszokat adok; másnapra a toplistában is a valódi százalékot láttam.

2020. ápr. 20. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!